Personeelsfeest Groningen

Personeelsfeest Groningen

Combineer leuke activiteiten met lekker eten en voeg daar nog eens sfeer, stijl en smaak aan toe. Tadaah, een toplocatie is geboren. Een personeelsfeest in Groningen vier je bij partycentrum De Postwagen. Overtref het personeelsuitje van de vorige keer en ga voor een volledig dagprogramma. Of hou het bescheiden en duik (bijvoorbeeld) enkel de escape room in.

Origineel personeelsfeest

Verken de omgeving van Groningen met een VETbiketocht. Het is een hilarisch tafereel, zeker als je de juiste kleding selecteert (we hebben lange leren jassen en caps beschikbaar). Liever fietsen via een loopband? De gekke Moonwalker is een machtig mooie uitvinding. 

Sla je slag bij Sterrenslag, voel je een absolute kaaskop bij Ik hou van Holland  en ga tot het uiterste bij Alles mag vandaag. De Postwagen is hét partycentrum van Noord-Nederland, met verschillende activiteiten voor 5 tot 1.500 personen en meer. 

Verschillende activiteiten voor 5 tot 1.500 personen en meer

Compleet personeelsfeest in Groningen

Het personeelsfeest in Groningen is pas compleet met de specialiteiten van De Postwagen op het gebied van eten en drinken. Maak bijvoorbeeld je keuze uit de volgende toppers:

Arrangementen

De uitjes en het eten vormen samen aantrekkelijke arrangementen voor elk personeelsfeest. Doe meerdere activiteiten en schuif aan voor de indoor barbecue of geef speciale wensen aan (een glutenvrij menu bijvoorbeeld). 

Waar je ook voor kiest, het personeel van De Postwagen zorgt ervoor dat je een geweldige tijd beleeft met je collega's. Jullie zullen nog lang napraten over het personeelsuitje. 

Een toplocatie voor een personeelsfeest in Groningen: De Postwagen.

 
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's