Personeelsfeest Drenthe

Personeelsfeest Drenthe

Elk jaar is het voer voor discussie bij een personeelsvereniging: wat te doen met het personeelsuitje? Misschien is het eens tijd voor het personeelsfeest der personeelsfeesten. Waar de collega's nog jaren over praten. Weet je nog? Die keer bij De Postwagen? Dat is waar wij voor gaan: een onvergetelijk personeelsfeest in Drenthe. Dit doen we in drie stappen. 

1. Personeelsfeest met leuke activiteit

Het staat je natuurlijk helemaal vrij om een eigen programma te bedenken, maar we kunnen je alvast wat op weg helpen. Begin de dag rustig met een gezamenlijke brunch in het restaurant, om daarna de omgeving te verkennen per VETbike Bij terugkomst is het tijd voor koffie, thee en wellicht wat hapjes. Daarna duiken jullie de ecape room in. Vet!

2. Verleidelijk driegangendiner

Na twee mooie activiteiten klinkt een driegangendiner zeer verleidelijk. Kies iets van de kaart en geniet van heerlijke gerechten. Wil je uit praktische overwegingen dat elk persoon exact hetzelfde betaalt? Maak dan gebruik van de menukaart voor groepen (handig!). En eh... barbecueën kan ook hè. Dat doet het altijd goed.

3. Tof themafeest

Het klinkt allemaal misschien nog niet zo legendarisch als de begintekst deed vermoeden, maar uiteraard bewaren we het beste voor het laatst. De uitjes dienen als welkome opwarmertjes, nu is het tijd voor het echte werk. Trek belachelijke kleren aan voor de Foute Party, zoek je zwembroek voor het Tropisch Strandfeestje of pak een Tirolerhoedje voor de Après Ski

 Foute Party, Tropisch Strandfeestje of Après Ski

Eigen samengesteld personeelsfeest in Drenthe

Wil je dat het personeelsfeest in Drenthe compleet op je eigen wensen is afgestemd? Ook dat kan bij De Postwagen. Geef je eigen ideeën voor een programma gerust door en wij helpen je graag om het mogelijk te maken. Het maakt niet uit waar je voor kiest, onze medewerkers gaan net als jullie voor een onvergetelijk personeelsfeest.   

Voor een personeelsfeest in Drenthe klop je aan bij het team van De Postwagen.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie