Groepsactiviteit Drenthe

Groepsactiviteit Drenthe

Gezellig samen een leuke activiteit doen. Groepsactiviteiten zijn er bij partycentrum De Postwagen in alle vormen en maten. Sinds 1780 is onze locatie een bolwerk van vermaak en ontspanning. We staan voor een uitje met geluksmomentjes. Een groepsactiviteit in Drenthe organiseren begint bij De Postwagen. Voor kleine en grote groepen. 

Voor alles geschikt 

De grootte van je groep maakt dus niets uit. Er is ruimte voor 5 tot 1.500 personen. Ook de gelegenheid brengt geen bezwaren. Familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest: we regelen het. Een derde aspect is de (wel of niet) benodigde sportiviteit van de deelnemers: wederom geen probleem. We hebben zowel actieve als ontspannen uitjes. Geschikt voor alles en iedereen.

Originele groepsactiviteiten!

Tijd voor een dagje uit met een groep? Kies eens voor een originele groepsactiviteit. Levend Tafelvoetbal, de Western Games en de Moonwalkers zijn hier goede voorbeelden van. En wat dacht je van de escape room of Daten met Struisvogels? Andere aanraders zijn de Solexen en de VETbike

Groepsactiviteit combineren met eten (tip)

Een groepsactiviteit in Drenthe is 100% top in combinatie met lekker eten. De Postwagen is de ultieme locatie, want we hebben een goed restaurant in een prachtig pand. Geniet van de beste buffetten. Tip: laat je verleiden door de Bulgaarse Smulsteen. Of toch met z'n allen aan de (indoor) barbecue? Het wordt hoe dan ook genieten. 

Een groepsactiviteit in Drenthe is 100% top in combinatie met lekker eten

Themafeest na diner

Eten op? Geef de avond een goed vervolg in de vorm van een themafeest. Zo'n feest geeft het dagprogramma extra glans. Een afsluiter van formaat. Onze toppers op het gebied van themafeesten zijn de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje en het Campingfeest

Uitstekende bereikbaarheid

Ons partycentrum is gevestigd op de uiterste rand van Drenthe, tegen Friesland en Groningen aan. Dankzij de centrale ligging is het terrein vanuit elke provincie uitstekend bereikbaar. Met de auto (A7 in de buurt) én met het OV (bushalte op loopafstand) is het slechts een geringe afstand door Noord-Nederland. 

Een groepsactiviteit in Drenthe organiseren: partycentrum De Postwagen is dé locatie. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's