Partycentrum Drenthe

Partycentrum Drenthe

Activiteiten binnen en buiten voor kleine en grote groepen in een sfeervolle en stijlvolle omgeving. Dat is partycentrum De Postwagen in één zin. Het resultaat hiervan is terug te brengen tot twee woorden: een uitje met geluksmomentjes. Geluksmomentjes tijdens het bedrijfsuitje, de bruiloft of het vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Welkom op de rand van Drenthe.

Leuke locatie

Een leuke locatie is natuurlijk een vereiste, wat de gelegenheid ook is. Een partycentrum in Drenthe, het liefst met alles in huis om er een gezellige dag van te maken. Verzamel je collega's, vrienden of familieleden voor een dag om nooit te vergeten. Bij partycentrum De Postwagen helpen we je graag met een compleet verzorgde dag in prachtige zalen of in de omgeving. 

Activiteiten bij ons partycentrum

Iedereen komt in de stemming voor een bruisende belevenis met onze diverse activiteiten. De E-Cruiser is een aangename start van het programma, mogelijk gevolgd door een tussentijdse lunch en de Race to Escape (escape room Drenthe). Andere ideeën zijn Curling en de Glow in the dark midgetgolf. 

Spelshows

Er zijn meer dan genoeg uitjes bij De Postwagen, maar we geven je graag nog wat specifieke tips. Denk eens aan een spelshow als Ik hou van Holland.Ook Alles mag Vandaag is zo'n spelshow die altijd kan rekenen op een enthousiaste ontvangst. 

De Postwagen
De Postwagen
De Trots van Tolbert

Restaurant, vergaderlocatie en trouwlocatie. Geluksmomentjes sinds 1780.

  • Historisch restaurant
  • Fraaie vergaderlocatie
  • Stijlvol trouwen