Partycentrum Drenthe

Partycentrum Drenthe

Activiteiten binnen en buiten voor kleine en grote groepen in een sfeervolle en stijlvolle omgeving. Dat is partycentrum De Postwagen in één zin. Het resultaat hiervan is terug te brengen tot twee woorden: een uitje met geluksmomentjes. Geluksmomentjes tijdens het bedrijfsuitje, de bruiloft of het vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Welkom op de rand van Drenthe.

Leuke locatie

Een leuke locatie is natuurlijk een vereiste, wat de gelegenheid ook is. Een partycentrum in Drenthe, het liefst met alles in huis om er een gezellige dag van te maken. Verzamel je collega's, vrienden of familieleden voor een dag om nooit te vergeten. Bij partycentrum De Postwagen helpen we je graag met een compleet verzorgde dag in prachtige zalen of in de omgeving. 

Activiteiten bij ons partycentrum

Iedereen komt in de stemming voor een bruisende belevenis met onze diverse activiteiten. De VETbiketocht is een aangename start van het programma, mogelijk gevolgd door een tussentijdse lunch en de Race to Escape (escape room Drenthe). Andere ideeën zijn Sterrenslag, Curling en de Glow in the dark midgetgolf. Vergeet de Moonwalkers niet.

Spelshows

Er zijn meer dan genoeg uitjes bij De Postwagen, maar we geven je graag nog wat specifieke tips. Denk eens aan spelshows als Ik hou van Holland, Crazy Bingo en Jongens tegen de meisjes. Ook Alles mag Vandaag is zo'n spelshow die altijd kan rekenen op een enthousiaste ontvangst. 

Diverse feesten

Ons partycentrum in Drenthe biedt avondvullend vermaak door middel van diverse feesten. Van de Foute Party tot het Campingfeest, een themafeest is een gouden idee. Het Tropisch Strandfeestje is met name in de winter een aanrader, terwijl de Après Ski Party het juist goed doet in de zomer: het contrast geeft een extra sterk effect aan de ervaring. 

Lekker eten 

De Postwagen is beïnvloed door internationale impressies. De legerwagons (als groepsaccommodatie) komen uit Rusland.  Lekker Nederlands? Dat is geen probleem met het Stamppotbuffet Laat je vooral verleiden door de menukaart van het restaurant

Ons partycentrum in Drenthe biedt avondvullend vermaak door middel van diverse feesten

Bijzonder feestje? Leuke activiteiten? Voor hét partycentrum in Drenthe ga je naar De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's