Netwerkborrels

Netwerkborrels

Wilt u nieuwe contacten opdoen of bent u geïnteresseerd hoe andere mensen in uw vakgebied te werk gaan? Waarom organiseert u niet een netwerkborrel? De beste netwerkborrels organiseert u bij De Postwagen in Tolbert. Centraal gelegen in Noord-Nederland en uitstekend bereikbaar!

Zelf netwerkborrels organiseren?

De Postwagen is de ideale locatie om uw netwerkborrels te organiseren. Of u nu op zoek bent naar potentiële klanten of werknemers, misschien wat wilt sparren met concullega's of gewoon uw netwerk wilt uitbreiden, bij De Postwagen is alles mogelijk. Er zijn verschillende mooie zalen die geschikt zijn als zaal voor een netwerkborrel. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig, wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • beamer met projectiescherm
  • geluidsinstallatie met microfoon
  • flip-over

Op deze manier kunt u de netwerkborrel verrijken met bijvoorbeeld een lezing of presentatie. Ook is overal een wifi-verbinding aanwezig voor gratis internet.

Eten en drinken tijdens netwerkborrels

Een netwerkborrel is natuurlijk geen netwerkborrel zonder een hapje en een drankje! Ook daarvoor biedt De Postwagen u talloze mogelijkheden. Wilt u iets simpels, bestel dan het hapjesbuffet. Hierbij kunt u zelf uw buffet samenstellen uit verschillende warme of koude hapjes zoals kaas en worst maar ook bitterballen en dergelijke. Ook luxe hapjes als zalmbonbonnetjes en gevulde tomaten zijn mogelijk, het is maar net wat u zelf wenst! Wilt u het juist wat uitgebreider, waarom kiest u dan niet voor een warm of koud buffet of biedt u onbeperkt spareribs eten?

Goede bereikbaarheid

De Postwagen is uitstekend bereikbaar door de centrale ligging in Noord-Nederland. Niet ver van de A7 gelegen bent u er ook nog eens in no time. Naast de accommodatie is een parkeerterrein gelegen dat aan zo'n 1.500 auto's plaats biedt. Uiteraard is parkeren tijdens netwerkborrels gratis.

De Postwagen, dé ideale locatie voor netwerkborrels!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's