Een bruiloftsfeest voor iedere cultuur

Een bruiloftsfeest voor iedere cultuur!

Een Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft, Surinaamse bruiloft of een Iraanse bruiloft: partycentrum de Postwagen is van alle markten thuis en weet van alle traditionele bruiloften een geweldige belevenis te maken.

Een Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft, Surinaamse bruiloft of een Iraanse bruiloft! Partycentrum de Postwagen is van alle markten thuis.

Groot en uitbundig? Of klein en intiem?

Het is maar wat het bruidspaar kiest. Kleine bruiloften komt zelden voor bij bijvoorbeeld huwelijken van moslims. Traditioneel zijn het grote en feestelijke gebeurtenissen, waar de hele familie en kennissenkring bij betrokken is. Zo’n bruiloft vereist veel organisatie en regelwerk. Bij De Postwagen kunnen we u zoveel mogelijk uit handen nemen, zodat het bruidspaar zich op de ceremonie kan richten. Wij beschikken over 13 verschillende zalen die ieder hun eigen karakter en sfeer hebben. Grote kans dus dat wij een prachtige zaal hebben die goed past bij uw ideale bruiloft.

Grote kans dat wij een prachtige zaal hebben die goed past bij uw ideale bruiloft

Bij De Postwagen hebben we al tientallen jaren ervaring in het organiseren van bruiloften en partijen. Dat betekent dat we de nodige kennis in huis hebben om van uw multiculturele bruiloft een groot succes te maken.

Ieder bruidspaar heeft zo zijn eigen wensen. Bij Islamitische bruiloften is het gebruikelijk dat er traditionele gerechten worden geserveerd. Wat betreft catering is vrijwel alles mogelijk en dat geeft u de vrijheid die u nodig heeft om alles tot in perfectie te kunnen regelen.

Zaal huren op basis van eigen catering van zowel maaltijden als dranken

De mogelijkheden op een rij...

  • de Doorrit & 't Koetshuis

Maximum aantal personen - Dansvloer, deels zittend: 250
Maximum aantal personen - zittend: 300

Catering van dranken en maaltijden

Indien De Postwagen (een deel van) de catering voor u doet, kan de zaalhuur bijgesteld worden naar beneden. Dit is afhankelijk van uw wensen.

Hierbij dient de zaal weer opgeleverd te worden zoals het is afgeleverd, dus geheel schoon en stoelen opgestapeld. Wilt u de schoonmaak niet zelf verzorgen dan dient u dit bij de reservering kenbaar te maken en in dat geval zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. 

Overzicht

 De zalen van De Postwagen zijn erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

Een bruiloftsfeest voor iedere cultuur


Bruiloftsfeest voor iedere cultuur

Een geweldige belevenis voor iedereen

Veel vrijheid qua eigen wensen


Zaalhuur vrijdag of zaterdag | 2.200,-

Zaalhuur overige dagen | 1.850,-

Delen:
turkse bruiloft trouwzaal

Contact opnemen over traditionele bruiloften

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's