Boogschieten op elkaar 2 Friesland

Archery Tag: boogschieten op elkaar

Verleidelijk voor groepen: humor en actie • gave mix • vermakelijk spel

Wel een spectaculair gevoel, geen blauwe plekken: boogschieten op elkaar. Een gave mix tussen paintball en boogschieten.

  • Mix tussen paintball en boogschieten
  • Pijlen met speciale foam-tops
  • Hoge kwaliteit paintball maskers

Archery Tag: boogschieten op elkaar

Dankzij pijlen met speciale foam-tops kun je nu je vrienden, collega’s of familieleden onder vuur nemen met je pijl en boog. Als gezichtsbescherming (en als extra stoer tintje) draag je hoge kwaliteit paintball maskers. Voel je als Green Arrow, stel je team samen en val het andere team aan...

Speelveld met objecten

Net als bij Paintball staan er op het speelveld verschillende objecten opgesteld. Je kunt je niet blijven verstoppen; er zijn per speler slechts enkele pijlen in het spel. Hierdoor worden jullie allemaal gedwongen om soms ongedekt nieuwe pijlen op te rapen. Wanneer is het juiste moment om toe te slaan? Archery Tag is ontzettend leuk als vriendenuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.

Wanneer is het juiste moment om toe te slaan?

Maandtopper

Boogschieten op elkaar belooft veel actie en spanning. Deze activiteit is regelmatig een Maandtopper bij De Postwagen: Archery Tag is dan één van de populairste uitjes. 

Geschikt voor iedereen

Tijd om de teams in te delen en de strijd aan te gaan. Geen genade. Archery Tag neemt je mee in een middag vol uitdaging en plezier. Speciaal geschikt voor alle stresskippen onder ons: schiet alle stress uit jezelf, want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Ook uitstekend geschikt voor zweverige zen-types: beheersing en concentratie komen goed van pas. Voor het reserveren is helaas geen meditatietijd, ons advies is om er pijlsnel bij te zijn.  

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

  • +-90 minuten | 13,75 p.p. (vanaf 20 personen)
  • +-90 minuten | 275,- per groep (8 tot 20 personen)
Veelgestelde vragen over Archery Tag: boogschieten op elkaar

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's