Foto 1 voor 'Dames tegen de heren'

Dames tegen de heren vrijgezellenfeest

Dit valt in de smaak: geweldige spelshow • tegen elkaar strijden • grappige opdrachten

De strijd tussen de geslachten barst los! Is het waar dat vrouwen meer praten dan mannen, en zijn vrouwen echt beter in multitasken? En welke sekse is eigenlijk het slimst? Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is door de dames te laten strijden tegen de heren en andersom. Gegarandeerd een geweldige avond!

 • Humoristische spelshow
 • Interessante opdrachten, geestige vragen
 • Gegarandeerd een geweldige avond

Dames tegen de heren vrijgezellenfeest

Deze 'strijd' waarbij de samenstelling van het team vooraf al vaststaat, is heel populair als activiteit voor een vrijgezellenfeest. In de vorm van een humoristische spelshow neemt een team dames het op tegen een team van heren. Tijdens deze show krijgen beide teams diverse geestige vragen te beantwoorden en interessante opdrachten uit te voeren.

Heel populair als activiteit voor een vrijgezellenfeest

Jongens tegen de Meisjes heeft onder andere de volgende rondes; ‘Fotodilemma’, ‘Inschattingsvragen’, ‘Mannen of Vrouwenspel’, ‘Songteksten uitbeelden’, ‘Geblinddoekt Stoelendans’, Wie Ben Ik?’ en ‘Het Finalespel!’

Na afloop van deze leerzame (maar vooral vermakelijke) show zal blijken wie het beste zijn. Zijn het de vrouwen of de mannen? Ontdek het bij De Postwagen!

Overzicht vrijgezellenuitje

13,75 p.p. (vanaf 20 personen)
of
275,- per groep (8 tot 20 personen)

Tijdsduur
+-2 uur

   Alleen te boeken in combinatie met een maaltijd 
     Dit vrijgezellenuitje is erg gewild
   Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs (op aanvraag)

Mogelijke combinaties

> Moonwalker of VETbike
23,75 p.p.

> Toffe Tafelgrill
27,50 p.p.

   Bekijk Vrijgezellenuitjes en Eten voor alle combinaties
familie Wobben

een hele mooie familiedag gehad in de Postwagen. 's morgens heerlijke kleine zoetigheden bij de koffie, funrider gedaan, dames tegen de heren en nog escaperoom voor de jeugd. Als afsluiting een heerlijk 3 gangen diner! Al met al een prachtige dag gehad. Zeker een aanrader!!

Familie Postma

Enorm gelachen met het spel 'De jongens tegen de meisjes'. En daarna prima gegeten van het Amerikaanse buffet. Dank jullie wel!

Fam Scheerhoorn

14 juli Iedereen vond het een sucses wij als ouders +de (klein)kinderen hebben genoten het spel de jongens tegen de meisjes was geweldig en het eten met de smulsteen was heerlijk bediening was prima al met al een prachtige middaggehad

Wij hebben zondag 23 juni een familiefeest gehad bij de Postwagen. Begonnen met funriders, ondanks de regen, een aanrader. Verder hebben wij jongens tegen de meisjes gespeeld. Hilarisch.Ter afsluiting een goed verzorgde bbq. Iedereen was erg enthousiast.

Ronald

Een erg leuk vrijgezellenfeest gehad. Eerst het smulsteenmenu en daarna de ''dames tegen de heren '' gespeeld. Erg gelachen tijdens dit spel!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's