Lekker uit eten Drenthe

Lekker uit eten Drenthe

Lekker uit eten in Drenthe? Kom eens langs bij De Postwagen en geniet van een heerlijke avond. De lekkerste gerechten voor een betaalbaar prijsje, dat is wat je hier kunt verwachten!

Heerlijke en gevarieerde gerechten

In het restaurant van De Postwagen Drenthe kun je terecht voor een verrassend aanbod aan gerechten. Alles wordt bereid met verse en biologische streekproducten. Er zit ongetwijfeld een gerecht van jouw smaak tussen! Ben je een echte vleeseter, dan kies je natuurlijk een lekker vleesgerecht. Wat dacht je van een grote lendebiefstuk van een Lakenfelder rund? Meer in de stemming voor vis? Probeer eens de op de huid gegaarde kabeljauw met mosterdsaus en stamppot sla. Ook de vegetariërs worden niet vergeten, bestel bijvoorbeeld het bladerdeegtorentje met kaas en spinazie. Bekijk hier de complete menukaart.

Kinderen mee?

Wil je lekker met de kinderen uit eten? Ook daarvoor ben je bij De Postwagen aan het juiste adres. Ze kunnen kiezen uit verschillende lekkere gerechten, uiteraard met lekker veel frietjes, met mayonaise en appelmoes. Dat vinden bijna alle kinderen lekker! Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen uit:

Lasagne  - 5,75
Vegetarische lasagne

Pannenkoek - 5,25
Pannenkoek met suiker, stroop, jam, kaas of spek naar keuze      

Kapitein Kip -  4,75
Puntzakje friet met kipnuggets                                

De Frikandelfanaat - 4,75    Populair 
Puntzakje friet met frikandel

Dat is nog eens lekker uit eten met de kinderen in Drenthe!

Uit eten in Drenthe

De Postwagen is lekker centraal gelegen in Noord-Nederland en uitstekend te bereiken vanuit heel Drenthe. Niet ver van de A7 gelegen ben je er ook nog eens in no time. Er is een ruime parkeergelegenheid waar je je auto kosteloos kwijt kunt.

Lekker uit eten in Drenthe doe je bij restaurant De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's