Plaza Live presenteert: Ladies Night Bingo (17-11) [VOL]

“Supergezellige avond”

Plaza Live presenteert op vrijdagavond 17 november de exclusieve Ladies Night Bingo. Met prachtige, luxe prijzen. Het belooft een gezellige avond te worden vol fantastische prijzen, entertainment, hapjes en drankjes. Een enthousiaste presentator zal deze avond voor jullie verzorgen. Bij het ontvangst verwelkomen we jullie met een welkomsthapje en een drankje.

Deze Ladies Night Bingo-editie is vol, maar je kunt wél bij de volgende editie aanwezig zijn. Let op: zet jezelf op de 'stuur mij een reminder'-lijst, zodat je de volgende editie niet mist (de datum daarvan maken we binnenkort bekend): op deze pagina kun je je contactgegevens achterlaten! Dan sturen we je een reminder wanneer de nieuwe datum bekend is.

Meerdere spelrondes

Vanaf 19:00 gaan de deuren open. We starten om 19:30 met de eerste ronde. De bingoavond bestaat uit meerdere spelrondes. Eén bingokaart staat voor 3 spelrondes.

Een valse bingo betekent natuurlijk een liedje zingen!

We spelen dus op één kaart voor drie verschillende soorten bingo. Bijvoorbeeld: horizontaal, diagonaal of de hele bingokaart vullen om de prijs te winnen. Tussendoor houden we een aantal korte pauzes. Een valse bingo betekent natuurlijk een liedje zingen!

Bingokaarten

Dit zit er bij een ticket (27,50 per ticket) inbegrepen:
•   Welkomsthapje en drankje
•   8 bingokaarten
•   Elke kaart staat voor 3 rondes
•   Afterparty met DJ in Posta Plaza
•   Goodiebag: niemand gaat met lege handen naar huis!

Geen prijs gewonnen? Niemand gaat deze avond met lege handen naar huis! Na afloop ontvangt iedereen een leuke goodiebag.

Gezellige afterparty met DJ

Na de bingo is hebben we nog een gezellige afsluiter in Posta Plaza. Onze DJ gaat de avond muzikaal begeleiden. Er is ook ruimte voor een dansje op onze dansvloer. Geniet nog even van de lekkere hapjes en drankjes met elkaar tijdens deze afterparty.

Reserveer je kaarten op tijd

Zorg er voor dat jullie op tijd zijn met reserveren. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Verzamel je vriendinnen, je tantes, buurvrouw, nichtjes, moeders, oma's en maak jullie klaar voor een gezellige avond vol vermaak! Adviesleeftijd deelname Ladies Night Bingo: 16+

Reserveren kan via het contactformulier op deze pagina. We bevestigen de reservering per mail en sturen jullie een betaalverzoek.

Tip: Organiseren jullie een vrijgezellenfeest? De Ladies Night Bingo is de perfecte avondactiviteit!

 

Plaza Live presenteert: Ladies Night Bingo (17-11) [VOL]

Datum: vrijdagavond 17 november

Tijd: inloop vanaf 19:00, start om 19:30

Locatie: Posta Plaza (achter De Postwagen)

Tickets: 27,50 per ticket

Zie veel gestelde vragen onderaan de pagina voor informatie over tickets en reserveren


Inclusief welkomsthapje en drankje

Met 8 Bingokaarten

Afterparty met DJ in Posta PlazaDit evenement is heel gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Posta Plaza
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta Plaza is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum