Jongens tegen de meisjes

“Heel veel lol”

Durven jullie de strijd aan te gaan tegen het andere geslacht? En willen jullie er nu eindelijk wel eens achter komen wie er slimmer, sterker en beter zijn; de jongens of de meisjes? Verzamel dan nu al jullie vrienden en vriendinnen, jullie ooms en tantes, jullie mannelijke en vrouwelijke collega’s en laat ze maar eens zien wie er het beste zijn! Een hilarische dag vol teamwork en plezier is wat jullie te wachten staat. Ideaal voor een bedrijfsuitje of familiedag!

Dappere Dames versus Heldhaftige Heren. Tijdens deze humoristische spelshow, die wordt gepresenteerd door een mannelijke en een vrouwelijke entertainer, gaan jullie de strijd aan tegen de andere sekse. Het herenteam word geleid door de mannelijke entertainer en het damesteam door de vrouwelijke entertainer. Samen zullen zij er voor zorgen dat jullie een onvergetelijk avontuur aangaan en achter de gekste weetjes van beide seksen komen. Wie weet leren jullie elkaar eindelijk begrijpen!

Humoristische spelshow

In verschillende rondes zullen jullie de andere sekse laten zien wie er het beste zijn in spellen zoals ‘Fotodilemma’, ‘Inschattingsvragen’, ‘Mannen of Vrouwenspel’, ‘Letterpakkenspel’, ‘Op Het Matje’, Wie Ben Ik?’ en ‘Het Finalespel!’. Begin maar vast met oefenen op de volgende vragen, want jullie feitenkennis zal flink op de proef gesteld worden!

  • Hoeveel procent van de Nederlandse man draagt iedere dag schone sokken?
  • Hoeveel procent van de vrouwen vindt dat haar man te veel naar zijn moeder luistert?
  • Wat staat er in de koelkast van een vrijgezelle man?
  • Wat zit er in de handtas van een vrouw? 

Jongens tegen de meisjes

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)

Let op: deze activiteit kan alleen geboekt worden i.c.m. een maaltijd


Humoristische spelshow

De gekste weetjes

Teamwork en plezierDeze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Fam Kingma

Was geweldig, een echte aanrader. Bedankt voor de super service.

Duncan (Brandweer Veenhuizen)

Met onze brandweer post Veenhuizen bij jullie geweest. Spel de jongens tegen de meisjes gedaan, en de bbq. Erg leuke middag en avond gehad, enorm gelachen, goed gegeten! Bedankt namens Brandweer Veenhuizen Duncan Stavers

familie Wobben

een hele mooie familiedag gehad in de Postwagen. 's morgens heerlijke kleine zoetigheden bij de koffie, funrider gedaan, dames tegen de heren en nog escaperoom voor de jeugd. Als afsluiting een heerlijk 3 gangen diner! Al met al een prachtige dag gehad. Zeker een aanrader!!

Familie Postma

Enorm gelachen met het spel 'De jongens tegen de meisjes'. En daarna prima gegeten van het Amerikaanse buffet. Dank jullie wel!

Didi

We waren met onze familie bij de Postwagen voor een bbq en het spel; jongens tegen de meisjes. Erg gelachen en prima bbq. Locatie erg geschikt voor onze grote familie.

kelly

Vrijgezellenfeest gehad met een drankje op het terras, het dames tegen de heren spel en de tafelbarbeque. Kortom: onvergetelijk. We hebben het super naar ons zin gehad en wat een toplocatie!!

Vriendenclub

Afgelopen zaterdag gezellige avond gehad met onze vriendenclub. Eerst lopend buffet en daarna de jongens tegen de meisjes gespeeld. Eten was prima voor elkaar en de bediening was uitstekend. We hadden met drinken all-in maar de glazen stonden nauwelijks leeg. Super! Ook het spel is een echte aanrader. Al met al een gezellig uitje.

Fam Scheerhoorn

14 juli Iedereen vond het een sucses wij als ouders +de (klein)kinderen hebben genoten het spel de jongens tegen de meisjes was geweldig en het eten met de smulsteen was heerlijk bediening was prima al met al een prachtige middaggehad

Wij hebben zondag 23 juni een familiefeest gehad bij de Postwagen. Begonnen met funriders, ondanks de regen, een aanrader. Verder hebben wij jongens tegen de meisjes gespeeld. Hilarisch.Ter afsluiting een goed verzorgde bbq. Iedereen was erg enthousiast.

Ronald

Een erg leuk vrijgezellenfeest gehad. Eerst het smulsteenmenu en daarna de ''dames tegen de heren '' gespeeld. Erg gelachen tijdens dit spel!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
Plaza Posta
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Plaza Posta is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum