Populair

Hoofdacts

Bedrijven eensgezind: spectaculair vermaak • veel opties • aantrekkelijke ideeën

De hoofdact steelt de show en moet daarom perfect passen bij de sfeer van je bedrijfsfeest. Gelukkig zijn hiervoor mogelijkheden te over! Van een theatervoorstelling tot vuurshow tot circusacts, alles is mogelijk! Een aantal ideeën zijn hieronder uitgelicht.

Optreden Niek Boes

Boekt je een optreden van Niek Boes, dan ben je verzekerd van een verrassend en uniek showspektakel. Zijn shows staan bekend om een verpletterende indruk achter te laten bij iedere bezoeker. Zijn shows zijn op maat gemaakt en combineren cabaret, interactie, humor, vocal comedy en geluiden die alle zintuigen prikkelen. Een absolute aanrader.

Acrobaten

Acrobaten zorgen altijd voor een spectaculair tintje op je bedrijfsevenement! Acrobaten weten met hun behendigheid vrijwel elk publiek te boeien. Er zijn verschillende mogelijkheden, van trapeze-artiesten tot koorddansers. Ze halen halsbrekende toeren uit, al dan niet gecombineerd met een komische noot.

Illusionist

Jouw bedrijfsevent een magische sfeer geven? Dat kan natuurlijk met een illusionist. Wat dacht je van spectaculaire verdwijntrucs of doorzaag- en onderwatertrucs? Er is van alles mogelijk, informeer snel naar alle mogelijkheden!

Jouw bedrijfsevent een magische sfeer geven?

Theatervoorstellingen

Ook op theatergebied is er van alles mogelijk voor jouw bedrijfsparty. Als afsluiter of bijvoorbeeld start kan er een voorstelling improvisatietheater verzorgd worden. Dit kan zowel op thema maar ook geheel geïmproviseerd. Kernwoorden zijn in ieder geval altijd humor, energie en veel interactie met het publiek! Een andere mogelijkheid is een theatervoorstelling op maat. Wil je bijvoorbeeld een lastig onderwerp bespreken of een nieuwe werkwijze uitleggen, dan is dit een unieke en leuke manier. Mogelijkheden genoeg!

Humor, energie en veel interactie met het publiek!

Vuurshows

Wil je dat jouw bezoekers het bedrijfsfeest niet snel zullen vergeten? Dan moet je absoluut een vuurshow boeken! Subtiele en krachtige choreografieën wisselen elkaar af in deze show waar artiesten hun passie voor vuur met het publiek delen. Er zijn talloze spectaculaire vuurtools, van waaiers tot vuur drums en torches. Wil je het echt bijzonder maken, dan kun je een show compleet op maat laten maken.

Spectaculaire vuurtools

LED- en lichtshows

Wat dacht je van een bijzondere lichtshow en lichtact voor op je bedrijfsfeest? Zoiets heb je nooit eerder gezien! Ware lichtkunstenaars verzorgen met hun programmeerbare LED-tools een spectaculaire show waar bijvoorbeeld je logo's, tekst en afbeeldingen op een bijzondere manier in kunnen worden weergegeven. Combineer een lichtshow met dans en laat je gasten echt versteld staan!

Combineer een lichtshow met dans en laat je gasten echt versteld staan!

BMX-show

Boek tijdens je bedrijfsfeest eens een BMX-rijder die de meest spectaculaire stunts laat zien. De show begint met eenvoudige trucs, maar bouwt op tot de meest waanzinnige rotaties. De BMX-shows zijn een geweldig vermaak en spreken zowel jong als oud aan!

Circus/Variété show

Je kunt een complete circus- en variété show boeken voor je bedrijfsfeest. Wat kun je hiervan verwachten? Er zijn verschillende leuke acts bij aankomst, zoals een jongleur op een bal en een candy girl. Daarnaast zijn er lopende animaties tijdens de avond, waarbij je kunt genieten van een steltloper en een struisvogelact. Tijdens het diner loopt er een tafelgoochelaar langs die intieme minivoorstellingen geeft. Daarnaast is er nog een leuke circusact met bijvoorbeeld acrobatiek aan de paal of spectaculaire acrobatiek op de stoelen. Er is van alles mogelijk!

Rasti Rostelli Show

Al op jonge leeftijd kwam Rasti Rostelli (geboren als Roland van den Berg) er achter dat hij anders was dan anderen, zijn gedachten werden werkelijkheid. In Nederland en Vlaanderen heeft hij er voor gezorgd dat toneelhypnose 'groot' is geworden. Jaarlijks geeft hij meer dan 250 shows en hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in hypnose. In zijn show laat hij zien dat iedere toeschouwer uitzonderlijke krachten bezit. Een facinerende, wervelende, sensationele en grensverleggende show voor jong en oud!

Caribbean Brass show

Een spetterend optreden en een dynamische show. Dat is wat je kunt verwachten als je een Caribbean Brass show boekt. Caraïbische muzikanten spelen met veel kracht en enthousiasme een aanstekelijk ritme. Het is onmogelijk om benen en heupen stil te houden! Uiteraard komen er ook een aantal exotische danseressen in prachtige Caraïbische kostuums mee om het plaatje op te vrolijken.

Andere mogelijkheden voor een hoofdact

Er zijn nog veel meer hoofdacts te boeken op je bedrijfsfeest! Heb je zelf al een idee of zoek je nog meer inspiratie? Wij helpen je graag! Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden.

     De hoofdacts zijn erg gewild, reserveer op tijd

 

Hoofdacts


Verrassend en uniek showspektakel

Boeiend voor elk publiek

Een verpletterende indruk


Delen:
vuurwerkshows

Contact opnemen over Hoofdacts

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's