GPS Familietocht

GPS Familietocht

Tijdens een familie-uitje kan het heerlijk zijn even actief bezig te zijn en een activiteit te doen voor jong en oud. Daarvoor is deze GPS tocht ontworpen. U gaat met de hele familie op touw. Hier de GPS familietocht;

• U verzamelt bij de Postwagen op de afgesproken plek (of in de afgesproken zaal). Samen met de spelbegeleider loopt u naar het beginpunt.

Daar wordt de eerste opdracht uitgevoerd, namelijk het Zweedsrenspel. Hierbij moeten de verschillende groepjes verschillende kaartjes met nummers opzoeken en deze vragen beantwoorden bij de spelleider. Als het antwoord goed is mag het groepje naar het volgende nummer. Dit spel draait om snelheid. Het groepje dat als eerste alle antwoorden goed heeft beantwoord mag als eerste beginnen met het lopen van de GPS tocht.

• De GPS tocht wordt gelopen in groepjes van ongeveer 5 personen. Onderweg komt u de spelbegeleider twee keer tegen. De eerste activiteit die de groep gaat spelen bestaat uit twee onderdelen. Er zijn een aantal tongbrekers die om-en-om door een speler drie achter elkaar uitgesproken moet worden. Diegene die dit goed gedaan heeft mag drie pogingen wagen om met een lasergeweer drie keer in de roos te schieten, dit gebeurd op grote afstand.

Regen geen probleem, we hebben poncho’s!

Voor alle leeftijden!

Prijzen:
Vanaf €17,- p.p

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie