Goedkoop uit eten met kinderen

Goedkoop uit eten met kinderen

Het is een regelrechte uitdaging: goedkoop uit eten met kinderen. Soms lijkt het kiezen uit twee kwaden: een fraai restaurant met hoge prijzen of een rommelig restaurant, waarbij met name de uitstraling 'goedkoop' is. Gelukkig is er in het noorden van Nederland een zeer aantrekkelijk alternatief: De Postwagen verenigt sfeer, stijl en betaalbaarheid. 

Prachtig pand

Dit restaurant zit in een prachtig pand te Tolbert, centraal in Noord-Nederland. Het karaktervolle gebouw is gebaseerd op historische beelden van eerdere bebouwing. Sinds 1780 is er op deze locatie al bedrijvigheid (en gezelligheid!). De aankleding zet een bijzonder sfeerbeeld neer, waar je je direct thuis voelt met kinderen. De prijzen zijn intussen prima, ondanks de fraaie setting.

Speciaal kindermenu

Dankzij een normaal prijsbeleid hoeft goedkoop uit eten met kinderen niet langer een uitdaging te zijn. Bij De Postwagen kun je uitstekend terecht met de kids. Een speciaal kindermenu maakt het makkelijk voor de kinderen om een keuze te maken. Hierbij is veel variatie. Van vis tot friet en van pannenkoeken tot lasagne: er valt weer iets te kiezen. 

De smaak is raak 

Het restaurant staat bekend om de goede ervaringen van gasten. Zij loven de uitgebreide menukaart, waarbij rekening is gehouden met vegetariërs (vegetarische gerechten) en mensen met coeliakie (glutenvrij menu). Ondertussen genieten ook liefhebbers van vlees en vis van onze voorgerechten en hoofdgerechten, terwijl natuurlijk (vrijwel) iedereen gek is op de desserts. De smaak is raak.   

Vrijwel iedereen is gek op de desserts

Goede bereikbaarheid

De Postwagen is in heel Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) fatsoenlijk te bereiken. Vooral vanuit plaatsen als Leek, Roden en Zevenhuizen ben je er zo. Hetzelfde geldt voor Zuidhorn, Marum en Grootegast. In iets mindere mate (maar nog steeds dichtbij) geldt het voor dorpen als Surhuisterveen, Harkema en Buitenpost.

Joure, Heerenveen of Assen

Dankzij de gunstige ligging (op een paar minuten rijden van de A7) voelt de rit naar De Postwagen altijd prettig aan. Daarom is het ook vanuit grotere plaatsen als Joure, Heerenveen of Assen goed te doen. 

Sfeervol en goedkoop uit eten met kinderen, dat doe je bij De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie