Glow in the Dark Minigolf Drenthe

Glow in the Dark Minigolf Drenthe

Bij Glow in the Dark Minigolf Drenthe (De Postwagen) maak je kennis met de moderne variant van minigolf. Het is lekker donker op de minigolfbaan, terwijl de fluorescerende kleuren een speciaal tintje geven aan het spel. Een fraai strijdperk voor vriendengroepen, bedrijven en families. Wie zorgt er voor een verrassing op de glow in the dark minigolfbaan?

Voor volwassenen en kinderen 

Deze activiteit is niet alleen voor volwassenen. Het effect van glow in the dark past perfect bij de verbeelding van kinderen. De minigolfbaan krijgt bijna een magisch karakter. Zowel de kids als de volwassenen blijken vaak bloedfanatiek. Dat maakt van Glow in the Dark Minigolf Drenthe een uitstekend uitstapje voor de hele familie. Daag elkaar maar uit. Wie steelt de show?

Zowel de kids als de volwassenen blijken vaak bloedfanatiek

Heerlijke hapjes

Naast de activiteiten wordt De Postwagen geroemd om de goede horecavoorzieningen. Je kunt (optioneel) onbeperkt drinken, er is eten in overvloed en de hapjes zijn heerlijk. Stap over van indoor minigolf naar de Indoor Barbecue, probeer de Bulgaarse Smulsteen of reserveer de Toffe Tafelgrill. Genoeg mogelijkheden dus, waarbij we zeker willen wijzen naar de buffetten

Mooie locatie Glow in the Dark Minigolf Drenthe

Vanaf de A7 is het slechts enkele minuten rijden naar De Postwagen. Verlaat vanuit Groningen de snelweg bij afrit 34 en volg de toeristische bewegwijzering (bruine borden). Vanuit Drachten zou je al een afslag eerder kunnen nemen (33). In beide gevallen kom je uit op de mooie locatie van De Postwagen in Tolbert: een ultramodern pand in een historisch jasje. 

Meer activiteiten

Minigolf is ontzettend leuk, maar we kunnen ons voorstellen dat je misschien nog meer wilt doen op een dag. Bij ons partycentrum is het heel eenvoudig om een programma samen te stellen met meer activiteiten. Zo ontstaat er een volledig verzorgd dagje uit. Een uitje met geluksmomentjes. Bekijk de uitjes voor een overzicht. 

Glow in the Dark Minigolf Drenthe is een activiteit van partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's