Glow in the Dark Midgetgolf Groningen

Glow in the Dark Midgetgolf Groningen

Midgetgolf: iets van vroeger? Think again! Midgetgolf is helemaal hip dankzij de moderne interpretatie van partycentrum De Postwagen: Glow in the Dark Midgetgolf Groningen. Donkere ruimtes en lichtgevende elementen zorgen voor een schitterend schouwspel. Met glow in the dark komt midgetgolf tot leven. Een superleuke groepsactiviteit. 

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Populair bij groepen

Dit uitje is voor iedereen geschikt. Daarom is het populair bij groepen. Vriendengroepen, families en bedrijven zijn enthousiast over de setting met de fluorescerende kleuren. Daarnaast is glow in the dark midgetgolf in trek als kinderfeestje. Het samenspel van donker en licht resulteert in een magische wereld waar kinderen graag in spelen. 

Bereikbaarheid Glow in the Dark Midgetgolf Groningen

Onze midgetgolfbaan ligt tussen Tolbert en de snelweg (A7) in de richtingen Drachten/Groningen. Na het nemen van afrit 33 of 34 is het nog maar enkele minuten rijden naar De Postwagen. De bereikbaarheid vanuit Friesland en Groningen is dus uitstekend en ook Drenthe ligt praktisch om de hoek. Breng de groep bij elkaar, het is tijd voor glow in the dark midgetgolf.

Breng de groep bij elkaar, het is tijd voor glow in the dark midgetgolf

Aanvullende activiteiten

We worden hartstikke blij van midgetgolf, maar er is altijd meer. Verrijk de dag met aanvullende activiteiten. De Moonwalker en de VETbike bijvoorbeeld, of de Race to Escape. En laten we Ik hou van Holland niet vergeten. De vrijgezellenuitjes vormen eveneens aantrekkelijke onderdelen van een gevarieerd programma. Dat wordt lachen!

Indoor midgetgolf en uit eten 

De Postwagen is naast een partycentrum een geliefd restaurant met allerlei mogelijkheden. Uit eten wordt een feestje met de Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill. En wat te denken van de Indoor Barbecue en de buffetten? Uiteraard is het ook mogelijk om à la carte te eten, bekijk hier de menukaart van het restaurant

Glow in the Dark Midgetgolf Groningen is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172