Glow in the Dark Midgetgolf Groningen

Glow in the Dark Midgetgolf Groningen

Midgetgolf: iets van vroeger? Think again! Midgetgolf is helemaal hip dankzij de moderne interpretatie van uitjeslocatie De Postwagen: Glow in the Dark Midgetgolf Groningen. Donkere ruimtes en lichtgevende elementen zorgen voor een schitterend schouwspel. Daarnaast zorgt het jungle thema voor een prachtige en unieke spelomgeving. Met glow in the dark komt midgetgolf tot leven. Een superleuke groepsactiviteit. 

Hoe werkt Glow in the dark Midgetgolf?
Hoe lang duurt Glow in the dark Midgetgolf?
Reserveren voor Glow Midgetgolf Groningen
Glow in the dark Midgetgolf Groningen: ideale kinderactiviteit
Wat kost Glow in the dark Midgetgolf?
Eten bij De Postwagen
Locatie indoor midgetgolf Groningen
 

Hoe werkt Glow in the dark Midgetgolf?

Dit is een variant op het welbekende en klassieke midgetgolf. Echter wordt deze activiteit in een speciaal verduisterde omgeving met blacklights gespeeld. Jullie spelen in een gethematiseerde ruimte: waan je in een junglewereld met prachtige effecten en decoraties. Onze activiteitenarena Posta7 is het toneel van deze schitterende activiteit.

Extra spannend

Het is juist de bedoeling om zo min mogelijk punten te behalen bij deze activiteit. Dit maakt de puntentelling extra spannend. Iedere speler wordt uitgerust met een midgetgolfstick, glow in the dark balletje en scoreformulier. Afhankelijk van het aantal spelers krijgen jullie een gezamenlijk of individueel scoreformulier. Vervolgens begint het spel. De baan heeft in totaal 18 holes met op elke baan een uitdagende hindernis en onverwachte obstakels. 

Het is juist de bedoeling om zo min mogelijk punten te behalen bij deze activiteit

Probeer het golfballetje met zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Nog niet zo makkelijk als het lijkt! Op deze manier maken jullie zelf het parcours af. Ondertussen worden de scores bijgehouden op de scoreformulieren. Tel het totaal aantal slagen per speler bij elkaar op. De speler die aan het einde de minste punten heeft behaald is de winnaar. Net even anders dan bij andere activiteiten.

In het kort worden jullie uitgerust met een golfstick, glow in the dark golfballetje en een scoreformulier. Zorg er voor dat het balletje met zo min mogelijk slagen in de hole terecht komt. Er zijn in totaal 18 holes op het parcours. Tel het aantal slagen per speler bij elkaar op. De speler met het minst aantal punten wint deze activiteit.

 

Hoe lang duurt Glow in the dark Midgetgolf?

De midgetgolfbaan telt in totaal 18 holes. Over het algemeen zijn de meeste groepjes zo'n 75 minuten bezig met deze activiteit. Het ligt uiteraard aan het speltempo wat de speeltijd is. Grotere groepen worden onderverdeeld in kleinere teams. Verdeel de groepjes over de banen en maak op jullie eigen tempo het parcours af. Het is tijdens de activiteit niet mogelijk om consumpties te nuttigen. Dit kan uiteraard wel voor of na het spel. We voorzien jullie graag van een hapje en een drankje in Posta7.

Bijzondere wereld

Minigolf is best een spannend spelletje. Hoe pak je de volgende hindernis aan? Zal de bal in de hole gaan na deze slag? Het is altijd een leuke bezigheid voor beginners en gevorderden. Het effect van glow in the dark maakt deze activiteit extra spannend. Enerzijds het donker, anderzijds de felle kleurtjes. De hele setting creëert een bijzondere wereld. 

Uniek groepsuitje

Glow in the dark Midgetgolf is een uniek groepsuitje. Zeker het decor zorgt voor een betoverende omgeving. Deze activiteit is geschikt voor diverse groepsgroottes. Vanaf 2 personen is deze activiteit al te reserveren. Grotere groepen kunnen opgesplitst worden in kleinere groepen of wisselen door middel van een draaischema. Wie regelt dit jaar het bedrijfsuitje?

Kortgezegd doen de meeste spelers zo'n 75 minuten over het parcours. De speeltijd verschilt per groep en per speltempo. In totaal telt de midgetgolfbaan 18 holes. Grote groepen worden in kleinere groepen onderverdeeld voor een goede doorstroming op de midgetgolfbaan. Zorg er voor dat je tijdens het spel zo min mogelijk punten haalt om deze activiteit te winnen. 

 

Reserveren voor Glow Midgetgolf Groningen

Lijkt het jullie leuk om deze unieke activiteit te spelen? Reserveer dan tijdig voor Glow in the dark Midgetgolf Groningen. De populaire activiteit valt in de smaak bij diverse groepen. Onder andere bedrijfsuitjes, familiefeesten en vriendenuitjes verwelkomen wij regelmatig op de midgetgolfbaan. Ook voor kinderfeestjes is dit spel een regelrechte hit. Mede dankzij de adembenemende junglewereld. 

Reserveren is kinderspel. Selecteer via de website bij de activiteiten ''Glow in the dark Midgetgolf''. Vervolgens kiezen jullie de gewenste datum en wordt het aantal personen ingevuld. Hierna worden de beschikbare tijden weergegeven. Kies het tijdstip dat jullie het beste past. na het invullen van de gegevens ontvangen jullie de bevestiging per mail. Zo geregeld!

Aanvullende activiteiten

We worden hartstikke blij van midgetgolf, maar er is altijd meer. Verrijk de dag met aanvullende activiteiten. De VETbike bijvoorbeeld, of de Race to Escape. En laten we Ik hou van Holland niet vergeten. De Bowlen en Curlen vormen eveneens aantrekkelijke onderdelen van een gevarieerd programma. Dat wordt lachen! Stel zelf jullie eigen programma samen via de reserveringstool op de website.

Groepen en feestjes

Minigolf met glow in the dark is bij uitstek geschikt voor groepen en feestjes. Ga een weddenschap aan met je collega's of daag je vrienden uit. Wie weet lukt het wel om een hole-in-one te slaan. Hoewel dat in het donker natuurlijk wel wat moeilijker is dan normaal. Glow in the dark Minigolf Groningen is een superleuke invulling voor (familie)feestjes en partijen. 

Glow in the dark Minigolf, superleuke invulling voor feestjes en partijen

Geschikt voor alle leeftijden

Tevens is deze activiteit geschikt voor alle leeftijden. Een ideaal familieuitje. Ook als bedrijfsuitje is dit een leuke activiteit. Nodig je collega's uit voor een bijzonder bedrijfsuitje. Jong en oud genieten van dit welbekende spel. Maar dan in een spectaculaire omgeving. Dit is niet zo maar midgetgolf. Dit is Glow in the dark Midgetgolf!

 

Glow in the dark Midgetgolf Groningen: ideale kinderactiviteit

Glow in the dark Midgetgolf is een ideale kinderactiviteit. Eigenlijk is dit een activiteit voor alle leeftijden. Voor de kinderen zijn er ook speciale kinder-midgetgolfsticks beschikbaar. Hierdoor kunnen de kleinste spelers ook meedoen met deze activiteit. De ideale keuze voor families waarvan de leeftijden verder uit elkaar liggen.

Midgetgolf als kinderfeestje

Daarnaast is het mogelijk om Glow in the dark Midgetgolf te boeken als kinderfeestje. Op woensdag bieden we een speciale patatactie voor de kinderfeestjes. Zo genieten de kinderen van patat met en snack en onbeperkt ranja.

Naast de patatactie is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor een assortiment van zoetigheden. Dit zijn diverse soorten snoepgoed speciaal voor kinderen, feestelijk gepresenteerd op etagères. De zoetigheden kunnen tijdens het ontvangst worden geserveerd of 

Speciale effecten

Kinderen voelen zich snel thuis in de Glow in the dark wereld. Er worden allerlei jungledieren afgebeeld op de route van het parcours. Zachte junglegeluiden en lichteffecten maken deze setting extra indrukwekkend. Tijdens de activiteit begeven de spelers zich elke keer in een nieuw deel van deze junglewereld.


Wat kost Glow in the dark Midgetgolf?

Het Glow in the dark Midgetgolfen is een toegankelijke activiteit. Gebruik je concentratie, precisie en timing om de bal richting de holes te slaan. Zorg er voor dat je zo min mogelijk punten behaalt om de winnaar te worden. De kosten voor Glow in the dark Midgetgolf zijn 8,75 euro per persoon. Jullie reserveren een starttijd voor het parcours en maken op eigen tempo het rondje af. Gemiddeld duurt deze activiteit zo'n 75 minuten. Deze activiteit is een leuke ervaring voor spelers van alle leeftijden.

Populair bij groepen

Dit uitje is voor iedereen geschikt. Daarom is het populair bij groepen. Vriendengroepen, families en bedrijven zijn enthousiast over de setting met de fluorescerende kleuren. Daarnaast is glow in the dark midgetgolf in trek als kinderfeestje. Het samenspel van donker en licht resulteert in een magische wereld waar kinderen graag in spelen. 

 

Eten bij De Postwagen

Naast de leukste activiteiten kunnen jullie ook bij ons terecht voor een gezellig etentje. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Bij een dagprogramma past een heerlijke lunch of uitgebreide High Tea. Voor het avondeten kunnen jullie denken aan een warm en koud buffet, indoor barbecue of de Bulgaarse ovensteen. Afhankelijk van de grootte van jullie groep. We adviseren jullie graag over de verschillende mogelijkheden.

Hapjes en drankjes

Van diverse borrelhapjes tot bittergarnituur en salades (buffet) ons aanbod op het gebied van eten en drinken is veelzijdig. Kies voor een borrelmoment tussen de activiteiten door en geniet van de lekkerste hapjes en drankjes.

Ons aanbod op het gebied van eten en drinken is veelzijdig

Neem plaats op het sfeervolle indoor- of outdoor terras bij Posta7 en laat je verrassen. Het is ook mogelijk om tijdens een aantal activiteiten hapjes en drankjes te bestellen, zoals tijdens het Bowlen of Curlen. Tijdens Glow in the dark Midgetgolf kunnen geen hapjes en drankjes genuttigd worden. Voor of na de activiteit kan dit wel.

Indoor midgetgolf en uit eten 

De Postwagen is naast een uitjeslocatie een geliefd restaurant met allerlei mogelijkheden. Uit eten wordt een feestje met de Indoor Barbecue en de buffetten. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor het driegangenmenu van de Bulgaarse Ovensteen. Ideale en smakelijke opties om  te combineren met indoor midgetgolf.


Locatie indoor midgetgolf Groningen

De indoor midgetgolfbaan bevindt zich in de activiteitenarena Posta7, achter De Postwagen in Tolbert. Dit activiteitencentrum is het hart van diverse spellen en is dé borrel hotspot van de omgeving. Ook vanuit Friesland en Drenthe zijn we uitstekend bereikbaar. Volg na het verlaten van de snelweg de bruine borden (toeristische bewegwijzering). We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij onze accommodatie. 

Bereikbaarheid Glow in the Dark Midgetgolf Groningen

Onze midgetgolfbaan ligt tussen Tolbert en de snelweg (A7) in de richtingen Drachten/Groningen. Na het nemen van afrit 33 of 34 is het nog maar enkele minuten rijden naar De Postwagen. De bereikbaarheid vanuit Friesland en Groningen is dus uitstekend en ook Drenthe ligt praktisch om de hoek. Breng de groep bij elkaar, het is tijd voor glow in the dark midgetgolf.

Breng de groep bij elkaar, het is tijd voor glow in the dark midgetgolf

Ook met het openbaar vervoer is De Postwagen goed bereikbaar. Stap uit bij de bushalte Rotonde Tolbert. Vervolgens is het nog maar enkele minuten lopen naar het gebouwencomplex. Hebben jullie een activiteit gereserveerd? Dan mag je je melden bij de receptie van Posta7. Voor het eten kunnen jullie terecht in ons hoofdgebouw: De Postwagen. We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen!

Veelgestelde vragen

In het kort worden jullie uitgerust met een golfstick, glow in the dark golfballetje en een scoreformulier. Zorg er voor dat het balletje met zo min mogelijk slagen in de hole terecht komt. Er zijn in totaal 18 holes op het parcours. Tel het aantal slagen per speler bij elkaar op. De speler met het minst aantal punten wint!

De kosten voor Glow in the dark Midgetgolf zijn 8,75 euro per persoon. Jullie reserveren een starttijd voor het parcours en maken op eigen tempo het rondje af. Gemiddeld duurt deze activiteit zo'n 75 minuten. Deze activiteit is een leuke ervaring voor spelers van alle leeftijden.

Kortgezegd doen de meeste spelers zo'n 75 minuten over het parcours. De speeltijd verschilt per groep en per speltempo. In totaal telt de midgetgolfbaan 18 holes. Grote groepen worden in kleinere groepen onderverdeeld voor een goede doorstroming op de midgetgolfbaan. 

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum