Glow in the Dark Midgetgolf Friesland

Glow in the Dark Midgetgolf Friesland

Een indoor midgetgolfbaan met erg felle kleuren in een behoorlijk donkere ruimte. Dat is Glow in the Dark Midgetgolf Friesland in één zin. Deze setting maakt van indoor midgetgolf een aantrekkelijke activiteit. Beleef het bijzondere effect van glow in the dark bij de speciale baan van partycentrum De Postwagen.

Let op: deze activiteit is nog in voorbereiding (gereed vanaf komende winter).

Toegankelijk en gaaf groepsuitje 

Bedrijven, families en vrienden komen bij De Postwagen voor een lekker potje glow in the dark midgetgolf. Het is een toegankelijk groepsuitje: iedereen kan meedoen. Dat maakt het ook voor kinderen (en kinderfeestjes) een perfecte activiteit. Daarnaast is het 'gewoon' heel leuk om te doen, vaak nog leuker dan verwacht. Lang leve glow in the dark!

Locatie Glow in the Dark Midgetgolf Friesland

Onze midgetgolfbaan ligt op de rand van Friesland, op enkele minuten rijden van de A7 tussen Drachten en Groningen. Je vindt ons door de bruine borden met De Postwagen te volgen (afrit 33/34) richting Tolbert. Daar heten we je van harte welkom bij ons partycentrum. De uitdaging kan beginnen. Een hole-in-one in het donker, zou dat lukken? 

Een hole-in-one in het donker, zou dat lukken? 

Fluorescerende kleuren

Helemáál donker is het niet: naast de duisternis wordt de ruimte gedomineerd door fluorescerende kleuren. Dit geeft een extra gezellig en spannend karakter aan indoor midgetgolf. Je collega's, familieleden of vrienden vechten voor de eer en de glorie, voor de lol en voor de victorie. Wie wint er in dit sfeervolle strijdperk?

Combinatie met eten en drinken

Na een potje glow in the dark midgetgolf heb je vast wel zin in wat eten en drinken. Het partycentrum staat goed bekend om de uitstekende horecavoorzieningen. Van barbecueën tot buffetten en van Smulsteen tot Tafelgrill, er zijn opties in overvloed. Zo is het ook een mogelijkheid om uitgebreid te dineren in het restaurant, bekijk de menukaart

Glow in the Dark Midgetgolf Friesland is een activiteit van partycentrum De Postwagen.*

*In voorbereiding (gereed vanaf komende winter)
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172