Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe

Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe

Glow in the dark midgetgolf is een vermakelijke groepsactiviteit voor jong en oud. Vergeet de standaard opzet van een midgetgolfbaan. Bij Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe (De Postwagen) beleef je dit spel in een donkere ruimte vol fluorescerende elementen. Een hartstikke leuk uitje vol spanning en uitdaging, een aanrader.

Groepsuitje voor iedereen 

De Postwagen biedt met Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe een groepsuitje voor iedereen. Zo is deze groepsactiviteit te boeken als bedrijfsuitje, familiefeest en vrijgezellenfeest. Voor kinderfeestjes is onze glow in the dark midgetgolfbaan eveneens geschikt. Het effect met de fluorescerende kleuren creëert een magische wereld. 

De fluorescerende kleuren creëren een magische wereld

Indoor midgetgolfbaan 

Onze indoor midgetgolfbaan is een aantrekkelijk alternatief voor weersafhankelijke en seizoensgebonden activiteiten. Met een indoor uitje voorkom je onzekerheid vooraf over het wel of niet doorgaan van de activiteit. Weer of geen weer, dit uitje gaat altijd door! Met meerdere terrasjes is het ook prima vertoeven bij De Postwagen als de zon schijnt. 

Hapjes en drankjes of lekker uit eten

De accommodatie van De Postwagen heeft alles in huis op het gebied van eten en drinken. Zo hebben we bijvoorbeeld borrelhapjes, bittergarnituur en salades. Je kunt hier eten à la carte in ons sfeervolle restaurant, bekijk de menukaart. Verder is het mogelijk om jullie groepsuitje te combineren met een barbecue, smulsteen of buffet. Lekker hoor.  

Reserveren Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe 

Ben je benieuwd naar meer informatie over deze activiteit? Klik op Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe voor extra details. Hier vind je ook de opties om te reserveren. Dat gaat heel simpel en snel. Wacht daar trouwens niet te lang mee. Het zou zonde zijn als de activiteit op jouw voorkeursdatum al volgeboekt is. Het is tijd voor een uitje met geluksmomentjes

Glow in the Dark Midgetgolf Drenthe is een activiteit van partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's