Feestlocatie Groningen

Feestlocatie Groningen

De beste feestlocatie van Groningen vind je bij De Postwagen in Tolbert, een rustiek dorpje op de rand van de provincie. Voor een feestlocatie zijn verschillende dingen belangrijk: bereikbaarheid, kwaliteit en representativiteit. De Postwagen heeft dit allemaal. Het congres- en partycentrum staat voor sfeer, stijl en smaak rond het zalenaanbod en het eten. 

Een mooie feestlocatie in Groningen

De Postwagen is bovenal een mooie feestlocatie. Elke zaal heeft karakter en ademt historie, terwijl het gehele centrum voorzien is van alle moderne faciliteiten. Met meer zalen dan je op twee handen kunt tellen, heeft onze accommodatie alles wat je nodig hebt voor elke gelegenheid. Kleine, grote en megagrote groepen kunnen hier uitstekend terecht. 

Feestlocatie met leuke activiteiten

Familiefeest, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest? Ons team staat voor je klaar, om wat voor feest het ook gaat. Daarbij wijzen we ook op de activiteiten die je overdag al kunt doen: voeg je bij de Maffia van het Noorden, ervaar The Blacklist Citygame of duik de escape rooms in. We hebben meer dan genoeg uitjes voor een volledig dagprogramma. Een leuk voorproefje op het feest.

Voeg je bij de Maffia van het Noorden, ervaar The Blacklist Citygame of duik de escape rooms in

Laat het feest beginnen

Dan het feest zelf. Daar komt heel wat bij kijken. Tenzij wij het feest voor je verzorgen. Dat scheelt je veel denkwerk en onverwachte kopzorgen. Het is toch veel prettiger als alles echt goed geregeld is. Denk aan de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest. Stuk voor stuk aanraders van onze feestlocatie. 

Uit eten in Groningen 

Buffetten, barbecueën of take it higher. Tussen de uitjes en de feestjes door is het tijd voor lekker (goed en uitgebreid) eten. De Bulgaarse Smulsteen en de Toffe Tafelgrill zijn daarbij interessante opties, net als het luxe keuzemenu voor groepen. Vegetariërs en mensen met coeliakie hoeven niets te vrezen: we hebben genoeg gerechten in deze categorieën. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172