Familieweekend Groningen

Familieweekend Groningen

Stel je voor dat jij ditmaal aan de beurt bent om een familieweekend te organiseren. Bedenk maar eens wat origineels en leuks. Gelukkig heb je De Postwagen Groningen gevonden. Een familieweekend organiseren wordt weer een plezier met de leukste activiteiten, het lekkerste eten en de origineelste overnachting.

De leukste activiteiten voor een familieweekend in Groningen (5 tips)

Het is altijd moeilijk om activiteiten te verzinnen die geschikt zijn voor de hele familie. De kinderen vinden bijvoorbeeld andere dingen leuk dan de volwassenen en de één houdt meer van een sportieve activiteit, terwijl de ander de voorkeur geeft aan iets ontspannends. Bij De Postwagen Groningen zijn mogelijkheden genoeg: van VETbike tocht tot Pubquiz. 's Avonds kun je dan gezellig met z'n allen eten. Andere leuke tips:

Bekijk hier alle uitjes

Het familieweekend helemaal compleet maken

Thee, bier of wijn met stapels aan hapjes. Bij De Postwagen maak je jullie familieweekend helemaal compleet met eten en drinken in een omgeving vol stijl, sfeer en smaak. Dat kan met een High Tea, maar Het Farmhouse 3 gangen buffet of een Luxe Keuzemenu klinkt vast ook niet verkeerd. We verwelkomen je graag.

Origineel overnachten

Vergeet de traditionele kampeerboerderij of soortgelijke groepsaccommodaties en kies een overnachtingslocatie met een verhaal. We geven je gelegenheid om te blijven slapen in Russische legerwagons. Deze bijzondere voertuigen zijn intern gekoppeld aan een grote feestzaal, waardoor er een en al gezelligheid ontstaat.

Vergeet de traditionele kampeerboerderij

Genieten in Groningen

De Postwagen is een verzamelnaam voor een groot complex met een partycentrum, congrescentrum, evenemententerrein en restaurant. Het gehele complex staat in de provincie Groningen, in het dorpje Tolbert (vlakbij de A7). Vanuit onder andere Groningen (stad), Heerenveen, Leeuwarden en Assen is De Postwagen uitstekend te bereiken. Ook buiten Groningen, Friesland en Drenthe is het goed te doen.  

Het leukste familieweekend in Groningen boek je natuurlijk bij Partycentrum De Postwagen. Een uitje met geluksmomentjes.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie