Familieuitje in Friesland

Familieuitje in Friesland

Er zijn meerdere manieren om de omgeving te verkennen tijdens een familieuitje. Nabij de grens van Friesland zit partycentrum De Postwagen, de thuisbasis voor activiteiten in Noord-Nederland. Laat je verrassen door de mogelijkheden en ervaar een uitje met geluksmomentjes. Het familieuitje in Friesland wordt een groot feest voor alle aanwezigen.

Leuke activiteiten

Het is altijd leuk om er lekker op uit te gaan in de provincie. De Moonwalker en de VETbike zijn twee populaire opties. Andere aanraders zijn de citygames en fotospellen.

Je hoeft overigens niet per se op pad door de regio om plezier te beleven, ook op ons eigen evenemententerrein valt er 's middags en 's avonds genoeg te doen. We delen zeven ideeën met je:

Bekijk alle familieuitjes in Friesland.

De Moonwalker en de VETbike  zijn twee populaire opties

Maak je familieuitje compleet

Voor welk familieuitje je ook kiest, na afloop heb je vast en zeker wel zin in iets. Boffen jullie even: naast een partycentrum heeft De Postwagen een goed gewaardeerd restaurant. Onze menukaart toont heerlijke vlees- en visgerechten, terwijl we zeker de vegetariërs niet vergeten. Verder is het mogelijk om een smaakvol buffet te kiezen. Of ga lekker barbecueën.

Feestje in de avond

Na het eten kan het (foute) feest beginnen. Welke oom of tante meldt zich als eerste bij de Après Ski Party of het Country & Western Feest? Welke neef of nicht duikt in de tropische sferen? De Postwagen is het epicentrum van themafeestjes en avondvullende programma's. Hoog tijd voor een campingfeestje.

Overnachten

Het sowieso al feestelijke karakter van de avond krijgt een vrolijk vervolg in de groepsaccommodatie. De feestzaal van de accommodatie heeft allerlei faciliteiten voor een gezellige afsluiter. Een bijzonder voordeel: hier mag je eigen eten en drinken consumeren. Daarna rol je lekker je bed in. Wat een dag!

Een fantastisch familieuitje beleef je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie