Familiefeest organiseren

Familiefeest organiseren

Neefjes hier, nichtjes daar. De ooms en tantes staan klaar. De rest van de familie ook. Het familiefeest gaat beginnen. Een traditie die nog jaren mag duren. Zeker als je een familiefeest bij De Postwagen gewend bent. Ditmaal ben jij misschien wel aan de beurt om het familiefeest te organiseren. Wij gaan je helpen er een succes van te maken.

Een onvergetelijk familiefeest

Je wilt natuurlijk dat het familiefeest onvergetelijk wordt. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de invulling van het programma. De Postwagen biedt allerlei activiteiten voor binnen en buiten. Je kunt een actief of een ontspannen familiefeest organiseren. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. We geven alvast 3 tips voor je familiefeest.

Leuke activiteiten: 3 tips

We hebben daarnaast nog veel meer uitjes voor het organiseren van een geslaagd familiefeest. Onder andere de escape room en de moonwalkers zijn goede aanvullingen in het programma. Vergeet vooral de citygame niet. 

Werkwijze

Je selecteert één of een aantal mogelijke activiteit(en) voor het familiefeest en je denkt na over het eten. Je kunt kiezen uit Het Farmhouse 3 gangen buffet, de Lunchproeverij of de High Tea. Of ga voor het eveneens aantrekkelijke keuzemenu. Vervolgens neem je contact op met één van onze medewerkers en ontvang je een offerte voor het familiefeest.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Trots van Tolbert

Centraal tussen Groningen, Friesland en Drenthe ligt het rustieke dorpje Tolbert. Het kloppend hart van het dorp wordt gevormd door activiteitencentrum De Postwagen, ook wel de 'Trots van Tolbert' genoemd − een indrukwekkend gebouwencomplex met onder andere een prachtig pand voor het restaurant. In Tolbert komen jaarlijks talloze families het familiefeest vieren. Deze families komen vanuit heel Nederland, mede omdat overnachten mogelijk is.

Familiefeest organiseren met overnachting

De Postwagen is uitstekend bereikbaar en ligt op een paar minuten rijden van de snelweg (A7, afrit 33 en 34). Toch kan de afstand voor familieleden soms nets iets te groot zijn om dezelfde avond nog terug te rijden. Gelukkig heeft De Postwagen een opmerkelijke groepsaccommodatie beschikbaar: tien Russische legerwagons, opgesteld rondom een fraaie feestzaal. Zo uniek maak je het niet vaak mee. Overnachten in Tolbert maakt het familiefeest compleet.

Een opmerkelijke groepsaccommodatie: tien Russische legerwagons
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie