Familiefeest ideeën

Familiefeest ideeën

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor uitjes rond de familiedag. Hoe zorg je er nou voor dat je de juiste activiteiten selecteert? Doe inspiratie op met dit handige overzicht van superleuke familiefeest ideeën. Zeker weten dat het met deze tips een fantastische familiedag wordt. Alle ideeën kunnen bij partycentrum De Postwagen gerealiseerd worden. 

4 superleuke familiefeest ideeën

 • Spelshow
  Vergeef ons de kaaslucht: de bekende spelshow 'Ik hou van Holland' heeft Tolbert bereikt! Een vlotte en vermakelijke show waarin ruimte is voor de integratie van persoonlijke vragen en opdrachten. 
   
 • Uniek voertuig
  We gaan allemaal aan de Moonwalker, een machtig mooi voertuig. Welke gek heeft ooit bedacht om zo'n loopband van de sportschool te combineren met een fietsframe? We zijn hem of haar eeuwig dankbaar. 
   
 • Heel origineel
  Doe nou eens even écht origineel en ga op de pot, met de WC-pot-Race. Dat levert gewoon een goed verhaal op en 't is nog leuk ook.
   
 • Pretfiets
  De Quattro Pretfiets geeft jullie de gelegenheid om het Westerkwartier te ontdekken. Dankzij de kinderbankjes kunnen er per fiets 4 tot 7 personen 'aan boord'. Lekker op pad met de familie, veel plezier. 
Lekker op pad met de familie, veel plezier

Verzameling van alle familiefeest ideeën 

Beste ouder, opa of oma. Beste neef of nicht. Wie je ook bent en wie je ook kent, dit was nog niet alles. We hebben een complete verzameling van de familiefeest ideeën: bekijk alle activiteiten. Doorkuis de Groningse natuur op een unieke manier, doe mee aan zinderende spelshows en schuif aan in het restaurant voor lekker eten in een prachtig pand.  

Familiefeest ideeën voor een fantastische familiedag vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's