Familiefeest Groningen

Familiefeest Groningen

Eindelijk is het weer zover, er komt een familiefeest aan! Hartstikke leuk natuurlijk, maar er moet wel wat geregeld worden. Wij helpen je hier graag mee. Zo kunnen we de volledige dag verzorgen, inclusief fraaie uitjes en lekker eten. Al met al ben je precies waar je wilt zijn: bij een bedrijf dat met plezier en professionaliteit jullie familiefeest in Groningen faciliteert. 

De Postwagen: voor elke gelegenheid

De aanleiding voor het organiseren van een familiefeest kan verschillen. Misschien zijn opa en oma 50 jaar getrouwd, of is oma 100 jaar geworden. Papa en mama zijn 25 jaar getrouwd, of het familiefeest is 'gewoon' een jaarlijkse traditie. Wat de aanleiding ook is, De Postwagen is dé plek om er een onvergetelijk feest van te maken. 

Compleet familiefeest in Groningen

Het is tijd om een programma samen te stellen. Dit kan een eenvoudig programma zijn met een enkele activiteit en wat eten of een volledig dagprogramma. Bekijk alle activiteiten om een goede afweging te maken. We kunnen je best al wat tips geven. Zo zijn onder andere de WC-pot-Race, VETbiketocht en Ik hou van Holland leuke uitjes voor een familiefeest in Groningen.

Bekijk alle activiteiten om een goede afweging te maken

Met de familie uit eten

Van al dat vermaak krijgen jullie vast trek. Gelukkig heeft ons partycentrum een uitstekend gewaardeerd restaurant, getuige de ervaringen van gasten. Het is altijd gezellig om met de hele familie uit eten te gaan. Laat jullie verwennen door de buffetten of ga barbecueën.

Overnachten in Groningen

Maak van het familiefeest een familieweekend. Vergeet daarbij de zoveelste herberg of kampeerboerderij. Het mag echt wel een keer iets origineler dan die standaard groepsaccommodaties (knipoog). Over origineel gesproken: ga logeren in legerwagons uit Rusland, opgesteld rondom een feestzaal (intern verbonden). Dé kans om het familiefeest legendarisch af te sluiten. 

Organiseer met partycentrum De Postwagen een origineel familiefeest in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie