Familiedag met kinderen

Familiedag met kinderen

Is het alweer bijna tijd voor de jaarlijkse familiedag? Jullie zoeken ongetwijfeld iets dat leuk is voor de hele familie. Bij De Postwagen (restaurant en partycentrum) zijn jullie sowieso verzekerd van een onvergetelijke familiedag voor iedereen. Een uitje met geluksmomentjes voor jong en oud. Hieronder delen we een aantal ideeën voor een familiedag met kinderen.

Een onvergetelijke familiedag

Leuke ideeën voor een familiedag met kinderen

  • Stap op de VETbike. Voor de kinderen is de Quattro Pretfiets een leuke optie om aan te sluiten in de stoet.
  • Beleef heel veel lol op de dag dat alles mag bij de passende spelshow 'Alles mag vandaag'. Zo'n naam zegt dus alles. 

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Bekijk ook het volledige overzicht van de activiteiten voor een familiedag met kinderen. Daar vind je onder andere de Glow in the dark midgetgolf en de Retro Games, beide prima kandidaten voor jullie programma. Uiteraard willen we nog wijzen naar Ik hou van Holland en Jongens tegen de meisjes, twee andere toppers van De Postwagen.

Buffet, barbecue of uit eten

Nog meer pret volgt er bij het eten. Neven en nichtjes lopen langs het buffet en scheppen op wat ze willen, of zet opa en oma achter de Indoor Barbecue. Je hoort het al: net als bij de uitjes zijn er meerdere mogelijkheden. Een nog onbenoemde mogelijkheid is de menukaart van het restaurant (met uiteraard een kindermenu). Dat maakt de familiedag met kinderen compleet. 

Friesland, Groningen én Drenthe om de hoek

Dankzij de aanwezigheid van de A7 (op enkele minuten) is een ritje naar De Postwagen vrij comfortabel. Ons pand staat in het Westerkwartier, het grensgebied tussen Friesland, Groningen en Drenthe. Deze provincies liggen dan ook om de hoek.

De leukste familiedag met kinderen begint bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie