Familiedag met kids

Familiedag met kids

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: de familiedag met kids. Elke keer mag je iets nieuws verzinnen, want het moet natuurlijk wel leuk blijven. Bij partycentrum De Postwagen kun je terecht voor een originele invulling van je familiedag. Er zijn hier superleuke activiteiten te vinden voor jong en oud. Op naar een onvergetelijke familiedag.

Leuke activiteiten voor een familiedag met kids

De Postwagen is een vertrouwd adres voor allerlei uitjes. Maak bijvoorbeeld met de hele familie een wandeling door het Westerkwartier en neem The Blacklist Citygame mee. De moderne speurtocht geeft een hele nieuwe uitdaging aan de tocht. 

Loopbandfiets, linedancing en andere uitjes

Je kunt het jezelf iets makkelijker maken met de Moonwalker, een buitengewone 'fiets' (aangedreven door een loopband). Echt een belevenis. Dit uitje is vooral geschikt voor de grotere kids. Voor de kleinere kinderen en hun ouders is linedancing hartstikke leuk. Lekker vrijblijvend dansen. Plezier voor de hele groep staat hier voorop en je hebt geen danspartner nodig. Drie andere ideeën:

Plezier voor de hele groep staat hier voorop

Maak je familiedag compleet

De opscheppers in je familie zijn welkom bij De Postwagen. Je mag hier namelijk onbeperkt genieten van de beste buffetten. Het warm en koud buffet is altijd een aanrader. Er zit voor alle volwassenen en kinderen wel wat lekkers tussen. Het Farmhouse 3 gangen buffet is een andere tip voor een familiedag met kids. De Indoor Barbecue is helemaal een feest. Sowieso is barbecueën nooit een slecht idee.

Je kunt ook 'gewoon' iets kiezen van de menukaart in het restaurant. Het menu voor groepen is een handigheidje als je wilt dat iedereen hetzelfde betaalt. Voor vegetariërs in de familie is er een speciale kaart, net als voor de kids die glutenvrij eten. Voor de iets oudere dochters en hun moeders is de High tea nog een idee. Samen uit eten en genieten maakt de familiedag compleet.

De leukste familiedag met kids begint bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie