Familiedag ideeën

Familiedag ideeën

Binnenkort komt de hele familie bij elkaar voor de familiedag. Het is voor opa en/of oma een groot feest. De kinderen hebben er zin in, terwijl ook de ouders uitkijken naar de ontmoetingen. Voordat het zover is, moet er nog wel wat gebeuren. De ideeën vliegen over de tafel, maar wat gaan we doen en wie gaat het organiseren? Welke activiteit is leuk voor jong en oud?

Verzameling van de beste tips

Wij helpen een handje door het verzamelen van de beste familiedag ideeën. Bijkomend voordeel: al deze ideeën kunnen wij daadwerkelijk voor jullie organiseren en faciliteren. Zo weet je dat alles goed geregeld wordt. Wel zo prettig, als de familie komt! Dankzij talloze activiteiten is De Postwagen een smeltkoes van uitjes geworden. We delen hier de beste familiedag ideeën:. 

3 familiedag ideeën voor een geslaagde dag

 • VETbike Familiedag
  Stap met de hele familie op de VETbikes en voel de wind door jullie haren bij het 'scheuren' door de bochten. Of maak er een rustig ritje van. Over rust gesproken: de VETbike is elektrisch en geluidloos, dus oma kan jullie inhalen zonder dat jullie het doorhebben.
   
 • Grappige en gezellige GPS-tocht
  Gezellig wandelen doet het goed bij families, vooral als er een grappig element wordt toegevoegd. Dat is zeker het geval bij de GPS-Tocht met Fotospel. Dat wordt gegarandeerd lachen. Twijfel je nog? Na de eerste opdracht niet meer. Wat een houding...
   
 • Dames tegen de heren
  Tantes, nichtjes en zussen strijden tegen hun mannelijke varianten bij Jongens tegen de meisjes. Uiteraard geven de ooms, neven en broers alles wat ze hebben om van de vrouwen te winnen. Welk geslacht wint? Zeer geschikt voor de familiedag. 
Oma kan jullie inhalen zonder dat jullie het doorhebben

Nog veel meer familiedag ideeën

Is dit drietal nog niet wat je zoekt? Geen probleem, we hebben nog veel meer familiedag ideeën. Bekijk ze allemaal, er zit altijd iets tussen. Als je daar toch een kijkje neemt, kun je gelijk het eten onder de loep nemen. Lekker hoor. 

De beste familiedag ideeën vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

 • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
 • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
 • Fraaie vergaderlocatie