Familiedag Groningen

Familiedag Groningen

Mogelijk is het ditmaal jouw beurt om een leuke familiedag in Groningen te organiseren. Uiteraard ga je in dat geval voor een vermakelijk en toegankelijk programma, waar iedereen van kan genieten. Bij partycentrum De Postwagen gaat dat zeker lukken. 

Talloze activiteiten voor jullie familiedag

Bij De Postwagen Groningen kunnen jullie terecht voor tientallen verschillende activiteiten. Hoe verschillend ze ook zijn, het kenmerkende aspect is altijd aanwezig: plezier.

  • Een gezond en gezellig alternatief is Linedancing. Dit zorgt voor de perfecte sfeer, lekker ongedwongen swingen. Het voordeel is dat we geen danspartners nodig hebben. Dus er is geen vrouw overboord als de ideale schoonzoon nog niet heeft aangeklopt.
  • De GPS-wandeling door onze omgeving is uitstekend geschikt voor een familiedag in Groningen. Vooral als we de wandeling extra speciaal maken door er een fotospel aan toe te voegen. 

Dacht je dat dit het was? Er valt veel meer te kiezen. Bekijk hier een handig overzicht van alle uitjes

Extra speciaal 

Complete familiedag in Groningen

Blijft het bij één activiteit of pakken jullie uit met een volledig programma? Er gaat niets boven een smakelijk diner. We houden daarbij rekening met vegetarische familieleden (vegetarische gerechten). Ook het neefje of nichtje met een glutenallergie kan gerust uit eten bij De Postwagen. Ons restaurant biedt een Glutenvrij menu voor mensen met coeliakie. 

Origineel overnachten

Onze evenementenlocatie bevindt zich in Tolbert, bij de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Die centrale ligging is gunstig voor de bereikbaarheid in het Noorden. Vanuit het Zuiden kan het wel een aardige reis zijn, al helpen de snelwegen je goed op weg. Voor wie van ver komt hebben we een prettig aanbod: een bijzonder originele groepsovernachting in legerwagons uit Rusland.

Familiedag naar wens

  • Heb je zelf nog specifieke wensen of leuke ideeën? Neem contact op en laat het ons weten: bijna alles valt wel te regelen. Jullie familiedag is geslaagd als iedereen plezier heeft gehad. Daar doen we het voor. 
  • Kunnen jullie niet kiezen uit bepaalde activiteiten? Kom dan volgend jaar gewoon lekker terug! 

De leukste familiedag in Groningen vieren jullie bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's