Familiedag Friesland

Familiedag Friesland

Een familiedag in Friesland betekent natuurlijk gezelligheid ten top. Helemaal als jullie kiezen voor Posta7, de locatie voor de leukste familie-uitjes. Een locatie waar jullie vol plezier kunnen genieten van de vrolijkste familiedag sinds tijden.

Vol plezier genieten

Wat te doen in Friesland binnen?
Wat te doen op zondag in Friesland?
Familiedag Friesland: eten en activiteit
Familiefeest Friesland: compleet verzorgde familiedag

Wat te doen in Friesland binnen? 

  • Aanbevolen activiteiten voor binnen zijn onder andere Glow in the Dark Midgetgolf, lasergame, curling en bowlen.  

Loop door een schilderachtig tafereel bij het donkere en overdekte midgetgolf van Posta7. Het is 'nacht' in de jungle, maar gelukkig schijnt er ook licht op. Blacklight en glow in the dark komen samen en creëren een magisch geheel. Zo wordt midgetgolf weer hip en happening. Met wie ben jij van plan om de 18 holes af te leggen? Jij hebt het voor het zeggen. Zorg in ieder geval dat je de ander(en) verslaat. Je wil toch wel winnen!

Terwijl hier het thema 'Jungle' de ruimte vult, gaan we in een andere ruimte de ruimte in. Welkom in de Lasergame Sciencefiction-wereld. Waar iedereen een alien kan zijn. Om die reden neem je iedereen ook maar onder vuur met je lasergun. Of nou ja, iedereen... Wanneer je in teamverband speelt, is het wel handig om je squad members te sparen. Let op: deze activiteit is voor opa of oma misschien iets te actief. 

Blacklight en minigolf komen samen en creëren een magisch geheel

Snel terug naar de activiteiten voor alle leeftijden. Fun Curling 2.0 behoort tot de originele uitjes voor je familiedag in Friesland. Bij deze vorm van curling gaat alles net even anders dan de ijskoude ijsbaanvariant. Nu is de temperatuur comfortabel en de stenen zijn licht. Bovendien worden de punten op automatische wijze geteld, net als bij bowlen. Dit maakt het echt een toegankelijk familiespel. Iedereen kan meedoen en elkaar uitdagen.

We noemden bowlen al even en hoe leuk is het dat dat in stijl kan. Posta7 presenteert bowlen in een stoer jasje, met mooie banken en een supergezellige sfeer. Een grote huiskamer met een industriële touch en een goed loungegehalte voor de jeugd. Om die reden voelen volwassenen en kinderen zich snel thuis hier. Het karakter van het open bowlingcentrum is smaakvol en tegelijkertijd lekker laagdrempelig. 

Wat te doen op zondag in Friesland?

  • Naast bijvoorbeeld het bowlen, curlen en midgetgolf kun je ook dé Formule 1-ervaring beleven of de Jail Challenge doen.

Laten we eerst even inzoomen op die Jail Challenge. Een perfecte invulling voor de familiedag in Friesland. Dit is namelijk meer dan één activiteit. We hebben het over 17 cellen met net zoveel spellen. De familie krijgt een spel-sleutel, hoewel je die ook een speel-sleutel mag noemen. Met die sleutel kom je elke cel binnen. Sluit de deur achter je en start het spel. Welk gezin scoort de meeste punten tijdens dit overdekte spellenparcours?

Families en gezinnen waarderen het concept van verschillende spellen onder een dak

Als het gaat om activiteiten voor binnen, scoort de Jail Challenge traditiegetrouw hoog. Families en gezinnen waarderen het concept van verschillende spellen onder een dak. De vlotte afwisseling houdt het leuk en actief voor alle leeftijden. Elke cel vraagt om andere vaardigheden. Daardoor komen alle leeftijden en inzichten van pas. Van de 17 cellen zijn er misschien 2 die iets minder geschikt zijn voor de oudsten. Zij kunnen deze cellen gerust skippen en hun talenten laten gelden bij andere spellen. 

Racen op wc-pot

Verder mag je wat ons betreft echt de pot op als het gaat om binnenactiviteiten. Letterlijk. Want Posta7 presenteert de ludieke WC-pot-Race. Als gezin of familie nemen jullie plaats op elektrisch aangedreven WC-potten. Dit alles na een enthousiaste warming-up van de schijtrechter (goed geschreven, goed gelezen). Het levert volop hilariteit op voor de kinderen, de ouders en de andere familieleden. 

Als kers op de taart draagt iedereen felgekleurde badjassen. Op die manier worden jullie in verschillende teams verdeeld. De strijd barst los. Wie verzamelt de meeste wc-rollen 'onderweg'? Deze activiteit is in principe voor alle leeftijden. De alleroudsten moeten er rekening mee houden dat de WC-pot een 'val-effect' simuleert. Je valt niet echt, maar zo voelt het soms wel. Uit een eventuele schrikreactie zou je echt kunnen vallen. 

Racen in de Formule 1

Het kan allemaal een tikkeltje serieuzer met dé Formule 1-ervaring, waarbij jullie plaatsnamen in een levensechte Formule 1-simulator. Een extra toevoeging zit 'm in de VR-brillen, waardoor je het idee hebt dat je daadwerkelijk op het circuit rijdt. Intussen heb je het nodige stuurwerk te verrichten. Deze activiteit is niet voor alle leeftijden. Je kunt je de groep eventueel opsplitsen en verdelen over de diverse activiteiten in Posta7.

Familiedag Friesland: eten en activiteit 

Eten en activiteit worden vaak gecombineerd wanneer je een uitje doet met het gezin. We hebben smaakrijke opties voor het eten. Een uitgebreide mixed grill bijvoorbeeld, in de vorm van de Bulgaarse Ovensteen. Een feestje voor de smaaksensoren. Aanvullend zijn er buffetten of een indoor barbecue. Ons historische horecamerk De Postwagen (sinds 1780) verzorgt het eten. Dat is dus in goede handen. 

Familiefeest Friesland: compleet verzorgde dag

Elk familielid beleeft een gezellig dagje uit bij een familiefeest in Friesland. Met de centraal gelegen uitjeslocatie Posta7 voorzien we je van allerlei aantrekkelijke opties voor het familiefeest. Laat je verwonderen door de vele activiteiten, het verrukkelijke eten en de verrassende omgeving. Posta7 presenteert samen met restaurant De Postwagen een prachtig pand en een divers aanbod voor de hele familie.

Het familiefeest in Friesland organiseer je bij een behoorlijk groot en toch supergezellig partycentrum in Noord-Nederland. Het pand valt op door de sfeervolle én stijlvolle inrichting en uitstraling. Door architectonische keuzes blijft het met elke groepsgrootte aangenaam. Voor het leukste familiefeest in Friesland ga je vanzelfsprekend naar Posta7.

We voorzien families al met al van een heerlijke optelsom. Sfeer, stijl en smaak komen bij elkaar in de vorm van gezellige ruimtes, een prachtige uitstraling en eten om van te smullen. Wie nog twijfelt, mag het zelf gaan ervaren. Of de ervaringen van andere gasten bekijken, dat kan ook. Wij kijken er naar uit om jullie familiedag in Friesland onvergetelijk te maken. Voel je welkom!

Veelgestelde vragen

Aanbevolen activiteiten voor binnen zijn onder andere Glow in the Dark Midgetgolf, lasergame, curling en bowlen.

Naast bijvoorbeeld het bowlen, curlen en midgetgolf kun je ook dé Formule 1-ervaring beleven of de Jail Challenge doen.

De Postwagen
Posta7
De grootste in uitjes van Noord-Nederland, met bar en lounge

Uitjes, bar en lounge: Posta7 is een gezellige uitjeslocatie, centraal in Noord-Nederland. Hier doe je allerlei leuke activiteiten. Daarnaast is er een groot terras, zowel indoor als outdoor. Ook zijn er regelmatig evenementen. Breng net als vele anderen een bezoek aan het mooiste uitgaanscentrum van het Noorden.

  • Centraal in Noord-Nederland
  • Groot terras (indoor & outdoor)
  • Mooiste uitgaanscentrum