Familiedag Drenthe

Familiedag Drenthe

Vier jullie familiedag in Drenthe en maak het speciaal. Voor jong en oud zijn er mooie mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Er is genoeg keuze uit verschillende activiteiten, dus de hele dag valt er veel te beleven.

Aansprekende activiteiten voor een familiedag

De complete familie is aanwezig tijdens dé familiedag der familiedagen. Het programma telt meerdere onderdelen, waarbij de leuke uitjes opvallen. Ik hou van Holland is een hilarische activiteit en Daten met struisvogels maakt de dag extra uniek. Dat is nog niet alles. 

  • De GPS-tocht met fotospel en The Blacklist Citygame vormen ook kanshebbers voor de familiedag in Drenthe. Die GPS-tocht daagt familieleden uit: welk team is het beste in de opdrachten? Wie vindt als eerste de weg terug? Een 'citygame' is een moderne speurtocht in het dorp, met een tablet voor hints en aanwijzingen . 
  • De gekste taferelen ontstaan bij een activiteit als Alles mag vandaag, oprecht een ontzettend grappig spel. Andere aanraders voor de familiedag? Crazy Bingo en De jongens tegen de meisjes, absoluut. 

Bekijk alle activiteiten voor een overzicht. 

Een ontzettend grappig spel

Fantastische familiedag in Drenthe, volledig verzorgd

Voor ieder wat wils. Dat is het credo van partycentrum De Postwagen. Wij zorgen ervoor dat jullie familiedag volledig verzorgd is. Daarbij mikken we eindeloos op geluksmomentjes. We doen dat door een prettige ontvangst, leuke activiteiten en een aangename verrassing voor de smaakpapillen. Dit vindt plaats in een sfeervolle en aantrekkelijke omgeving.

Eten met de familie

Het hele jaar kan je barbecueën bij De Postwagen. Het gaat dan om de Indoor Barbecue. Naast het barbecueën zijn er andere opties voor het eten met de familie. Bekijk de menukaart van het restaurant maar eens, of werp een blik op Het Farmhouse 3 gangen buffet. Sowieso loont het om de buffetten te overwegen, altijd geslaagd. 

Een onvergetelijke familiedag in Drenthe start met een arrangement bij partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's