Familieuitje in Drenthe

Familieuitje in Drenthe

Drenthe is een prachtige omgeving die je op diverse manieren kunt ontdekken. Op de rand van de provincie zit het ideale vertrekpunt voor elk familieuitje. Partycentrum De Postwagen biedt in Tolbert allerlei mooie activiteiten aan. Na het middagvermaak kun je de dag in stijl afsluiten, door lekker uit eten te gaan in het bijbehorende restaurant.

Leuke uitjes voor jong en oud

Verken Drenthe op de Moonwalker of de VETbike. Verschillende voertuigen voor een leuke belevenis. Of ga voor een GPS Tocht, in combinatie met een Fotospel of een Dropping. Daarnaast kun je kiezen uit diverse citygames, van The Blacklist tot The Ultimate Wedding. Genoeg mogelijkheden dus voor een origineel familieuitje in de buurt van Drenthe. Tip: bekijk alle activiteiten.

Spelshows

Voor een gezellig familieuitje in Drenthe kun je ook op ons evenemententerrein blijven. We hebben vermakelijke spelshows voor jong en oud. Vaak zijn deze shows bekend van de naamgenoten op TV. Kies bijvoorbeeld voor Ik hou van Holland of Crazy Bingo. Alles mag vandaag en jongens tegen de meisjes zijn eveneens geweldige spelshows.

Genoeg mogelijkheden voor een origineel familieuitje

Dineren en overnachten

Sluit je middag in stijl af: neem plaats in het populaire en sfeervolle restaurant van De Postwagen, waar je heerlijk kunt dineren. Kies iets van de kaart of ga voor één van de begeerlijke buffetten. Dat wordt zeker weten een smaaksensatie. Het Farmhouse 3 gangen buffet en de Bourgondische Lunch zijn geliefde opties. Lekker uit eten maakt je familieuitje in Drenthe helemaal compleet.

Legerwagons

Een familieuitje wordt pas een familieweekend als er een overnachting bij zit. De unieke groepsaccommodatie in Tolbert bestaat uit een feestzaal met daaromheen tien legerwagons uit Rusland. Je mag één keer raden waar je gaat slapen. Juist ja, in de legerwagons. Dat is toch weer een mooi verhaal voor in de familie. Weet je nog, dat familieweekend met die legerwagons?

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie