Evenementenbureaus in Friesland

Evenementenbureaus in Friesland

Het partycentrum van De Postwagen behoort tot de beste evenementenbureaus in Friesland. Overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en andere organisaties en bedrijven laten hun evenementen door ons organiseren of faciliteren. De reden is simpel: De Postwagen biedt prachtige zalen, talloze activiteiten en lekker eten. Een prima optelsom voor een geslaagd evenement. 

Prachtige zalen voor evenementen, sfeervol 

Als voorbeeld voor de evenementenbureaus in Friesland hebben we prachtige zalen gebouwd die recht doen aan de geschiedenis van de locatie (sinds 1780). Dat uit zich in moderne zalen met een historische uitstraling, een lust voor het oog. Wie valt er niet voor de landelijke insteek, gecombineerd met een verantwoorde dosis chichheid? Hier voelt iedereen zich thuis.

Moderne zalen met een historische uitstraling, een lust voor het oog

Uitgebreide activiteiten

De Postwagen staat verder bekend om het grote aanbod van unieke en originele activiteiten. Hierdoor zijn we waarschijnlijk één van de meest veelzijdige evenementenbureaus in Friesland en omgeving. Zoeken jullie actieve of juist ontspannende uitjes? Binnen of buiten? Alles is mogelijk. Enkele voorbeelden zijn de Western Games, de Crazy Bingo en Sterrenslag

Overigens is het Ik hou van Holland-spel ook een regelrechte aanrader. En dan hebben we Daten met Struisvogels of het Militaire Dienstplichtspel nog niet eens genoemd. Bekijk alle activiteiten voor een volledig beeld van de mogelijkheden. Daar valt onder andere de Moonwalker nog op, een uniek voertuig met een geïntegreerde loopband. Dat moet je beleven! 

Evenementenbureaus verzorgen het complete uitje

Niet voor niets worden we beschouwd als pionier onder de evenementenbureaus in Friesland. Een gevarieerd team vol passie en geloof in het serveren van geluksmomentjes aan gasten. Jullie evenement verdient bevlogenheid en aandacht. Daar gaan we voor. Inclusief heerlijk eten. De menukaart van het restaurant en de buffetten zijn daar sprekende voorbeelden van, evenals de Indoor Barbecue

PS Sluit de dag in stijl af met de unieke legerwagons als groepsaccommodatie.

Leukste optie van de evenementenbureaus in Friesland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's