Evenementenbureaus Friesland

Evenementenbureaus Friesland

Op zoek naar leuke evenementenbureaus in Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u heeft Partycentrum De Postwagen gevonden! De Postwagen mag zich wel één van de beste evenementenbureaus van Noord-Nederland noemen, u kunt hier namelijk terecht voor de meest uitgebreide evenementen. Of u nu een uitje zoekt voor een bedrijf, vriendengroep of familie, er is altijd wel iets passends te organiseren. Lees er hieronder meer over.

Uitgebreide activiteiten

De Postwagen staat bekend om het grote aanbod van unieke en originele activiteiten. Hierdoor is De Postwagen waarschijnlijk één van de meest veelzijdige evenementenbureaus van de omgeving Friesland. Zoekt u een actief uitje of juist een ontspannend uitje? Een uitje buiten of juist binnen? Wat uw wensen ook zijn, het is hier mogelijk. Wat dacht u van:

Ook het Ik hou van Holland-spel is een echte aanrader. Net als bij de meeste evenementenbureaus zijn er nog veel meer mogelijkheden, alles vindt u onder Activiteiten.

Evenementenbureaus verzorgen uw complete uitje

Natuurlijk mag u van evenementenbureaus verwachten dat zij u een compleet uitje aanbieden. Een volledig verzorgde dag in Friesland, maar eventueel ook 's avonds en misschien zelfs 's nachts. Bij De Postwagen Friesland is dit allemaal mogelijk. Boek bij een activiteit bijvoorbeeld een gezellig etentje, wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe diner of een gezellig hapjesbuffet? Bekijk meer opties onder Eten. De dag in stijl afsluiten kan in de mooie groepsaccommodatie, waar u na een feest of gezellige avond zo uw bed inrolt!

Een van de beste evenementenbureaus van Friesland is De Postwagen!

Meer informatie over evenementenbureaus in Friesland vindt u hier.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172