Evenementen Drenthe

Evenementen Drenthe

Leuke activiteiten en evenementen in Drenthe liggen voor het oprapen bij partycentrum De Postwagen. Dit is de locatie waar je activiteiten kunt doen en waar je (zelf) evenementen kunt organiseren. Er zijn meer mogelijkheden dan kleuren in het gemiddelde schilderij. Bekijk hieronder enkele tips voor vermakelijke uitjes en een goede organisatie voor evenementen. 

Zalen voor evenementen

We trappen eerst even af met de locatie: ons partycentrum telt allerlei prachtige zalen voor evenementen. Via de fotogalerij kun je alvast een glimp opvangen van het aanbod. Er zijn kleine en grote zalen met verschillende sfeerbeelden. Hierdoor zijn er vrijwel altijd geschikte zalen voor je evenementen in Drenthe. Een rondleiding is een goed idee, neem contact op met ons team.

Evenementen met leuke activiteiten

Evenementen worden extra opgeleukt als je ze combineert met verrassende activiteiten. En activiteiten, dat is nou net waar De Postwagen om bekend staat. De ouderwetse Solextocht door de omgeving van Drenthe bijvoorbeeld. Meer zin in een leuk spel? Dan is de Ik hou van Holland-quiz iets voor jullie. Andere voorbeelden:

Activiteiten, dat is nou net waar De Postwagen om bekend staat

Volledig verzorgde evenementen

Alle evenementen worden natuurlijk bij voorkeur onderbroken of afgesloten met een lekker en gezellig etentje. Gelukkig heeft De Postwagen Drenthe veel op dit gebied te bieden. Het Farmhouse 3 gangen buffet en de Lunchproeverij zijn een tweeling als we puur naar populariteit zouden kijken, hoewel de andere buffetten ook behoorlijk in trek zijn. Of kijk eens op de menukaart van het restaurant

Centrale locatie in het Noorden

Naast een ideale locatie voor congressen & seminars, bieden wij een centraal vertrekpunt voor plezierige uitjes in de omgeving. De bereikbaarheid is uitstekend, vooral door de ligging op de rand van Groningen, Friesland en Drenthe. Een centrale locatie in het Noorden. 

De leukste evenementen in Drenthe vind én organiseer je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's