Escape room voor groepen Friesland

Escape room voor groepen Friesland

Escape room voor groepen in Friesland, dat is natuurlijk de escape room van De Postwagen. Sinds kort biedt De Postwagen deze leuke activiteit aan en het is een perfect uitje voor groepen collega's, vrienden of bijvoorbeeld familieleden. Deze escape room voor groepen is superspannend, jullie vaardigheden en intelligentie worden flink op de proef gesteld. Ontsnap zo snel mogelijk uit de escape room en laat zien wat je waard bent! Lees hieronder meer informatie over de escape room voor groepen Friesland.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Uitje ideaal voor groepen

De Postwagen biedt vijf escape rooms aan. Deze vijf kamers zijn identiek en er moeten dezelfde raadsels en opdrachten worden opgelost om te kunnen ontsnappen. Dit maakt de kamers van De Postwagen ideaal als escape room voor groepen in Friesland!

Een aanrader als bijvoorbeeld bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest

Welk team staat als eerste weer buiten?

Een grote groep kan worden opgedeeld in verschillende teams van ongeveer vijf personen. Elk team krijgt een eigen kamer en moet daaruit zien te ontsnappen. Doordat elk team dezelfde opdrachten moet uitvoeren, wordt het een eerlijke strijd.

Welk team staat als eerste weer buiten? Deze escape room voor groepen Friesland is een aanrader als bijvoorbeeld bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. 

Escape Room, een aantrekkelijke activiteit van uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie