Escape room Friesland

Escape room Friesland

Een leuke en spannende escape kamer voor kleine en grote groepen: dat biedt partycentrum De Postwagen met de Escape room Friesland. Dit spel heeft een uitgewerkt thema en een bijzonder verhaal. Daarmee is de kamer misschien wel de interessantste escape room van Friesland. Out of the box denken, rekenen en logisch nadenken: kunnen jullie het aan?

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Onvergetelijke ervaring - escape room Friesland

De Escape room Friesland levert een spannende ervaring. Het is een echte aanrader voor een bedrijfsuitje of familiefeestje, maar ook met z'n tweeën of drieën belooft het een onvergetelijke ervaring. Of je nou met 5 of 50 personen bent, kom langs. Het begint in de ontvangstruimte, ons restaurant. Na een heldere uitleg van het spel, gaat het ineens gebeuren: jullie worden opgesloten...

De Escape room Friesland levert een spannende ervaring

Speciale beleving

  • De deur gaat op slot. Het is aan jullie om binnen zestig zenuwslopende minuten te ontsnappen. Dankzij thematisering, storytelling en muziek wordt het een speciale beleving. Welkom in Het Wilde Noorden, dat het Westen doet verbleken. Een sheriff heeft het gemunt op jullie. Deze 'Dirty Derk' geeft genoeg redenen om in actie te komen en weg te vluchten. 
     
  • Maar hoe werkt dat dan? Opgesloten, wat nu? Ontsnap door allerlei opdrachten en puzzels op te lossen, die allemaal in de setting van het thema passen. Door de factor 'tijd' komt er druk op te staan. Het is interessant om te zien wat dat met een groep doet. Wie ontdekt de volgende stap in het ontsnappingsproces? Wie blijft rustig, wie zit als een malle in de stress? Wie is creatief en wie kan rekenen?

Boeiend groepsuitje

Geen paniek als jullie even helemaal vastlopen, het is altijd nog mogelijk om hints te ontvangen. Deze hints zijn wel kostbaar, want elke hint kost extra tijd. Dat vraagt om keuzes: even verder denken of toch die hint inschakelen? De Escape room Friesland is al met al een vermakelijk, uitdagend en boeiend groepsuitje voor vrienden, families en bedrijven. 

De Escape Room, een populaire activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie