Escape room Drenthe

Escape room Drenthe

Escape room Drenthe, bij De Postwagen ben je hiervoor op de juiste plek! Nieuw bij De Postwagen is namelijk de allerleukste escape room van Drenthe! Dit superspannende spel is een aanrader voor iedereen. Denk out of the box, oefen je hoofdrekenen en laat je hersens kraken tijdens deze spannende ervaring. Durven jullie deze uitdaging aan?

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Een echte aanrader

Een echte aanrader, zo mag de escape room Drenthe wel genoemd worden. Het is een ideaal uitje voor bijvoorbeeld een leuk dagje uit met vrienden, een teambuildingsuitje of voor een familiedag. Maar ook op een avond met een paar vrienden zullen jullie deze escape room in Drenthe niet snel weer vergeten! Hieronder vind je meer informatie.

Een echte aanrader, zo mag de escape room Drenthe wel genoemd worden

Opbouw escape room Drenthe

Hoe gaat dat nu in zijn werk, zo'n escape room? Boek de escape room Drenthe en stap het avontuur in. Jullie beginnen in het restaurant. Een medewerker van De Postwagen geeft jullie een kist met een teamformulier. Hier vullen jullie je teamnaam in. Heb je een groep die groter is dan 5 personen? Maak dan groepjes (meerdere formulieren). In elke escape room (ze zijn identiek) passen maximaal 5 personen. Er zijn 5 kamers.

Opgesloten!

Na het invullen van het teamformulier en een kleine wandeling naar een ander gebouw, begint het avontuur en worden jullie opgesloten in de escape room. De deur valt in het slot en jullie krijgen precies één uur de tijd om te ontsnappen. Hoe dat dan moet? Dat is aan jullie zelf om ontdekken! Eenmaal in de kamer moeten jullie door middel van het oplossen van puzzels en opdrachten steeds verder bij de oplossing komen.

Stille kracht

Meer zullen we niet verklappen, dat mogen jullie zelf uitvinden. Wie gaat welke rol vervullen? Wie is er goed in hoofdrekenen, wie denkt out of the box en wie is jullie stille kracht? In de escape room Drenthe kom je er vanzelf achter. Lopen jullie vast? Geen probleem, er is altijd de mogelijkheid om een hint te vragen. Maar let op, dit kost jullie wel minuten. Hebben jullie dat er voor over? 

De Escape Room, een populaire activiteit bij uitjeslocatie en restaurant De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie