Eetcafé Friesland

Eetcafé Friesland

Een schitterend eetcafé in Friesland mét een prachtig terras. Dat is De Postwagen, een bekende lunchlocatie op de rand van de provincie (Tolbert). De uitgebreide menukaart en de vriendelijke medewerkers maken de lunch een aangename beleving. Het prachtige pand doet er nog een schepje bovenop. Welkom bij De Postwagen (sinds 1780). 

Uitgebreid aanbod in het eetcafé

De lunch is bij De Postwagen een groot feest. Variatie is het toverwoord. Liefhebbers van vlees en vis genieten van smaakvolle gerechten. We houden ook rekening met vegetariërs door een menukaart met uitsluitend vegetarische gerechten. Naast de lunch is er het lunch buffet, in de varianten Standaard en Deluxe. Tot slot is er een Brunch, Kindermenu en Glutenvrij menu

Menukaart

Ons eetcafé in Friesland biedt verder mogelijkheden om 's avonds gezellig uit eten te gaan. Net als bij het middageten werken we met biologische ingrediënten, streekproducten en dagverse producten. Kijk eens op de menukaart, of laat je (ver)leiden door de aantrekkelijke alternatieven: de Bulgaarse Smulsteen, de Toffe Tafelgrill of één van de begeerlijke buffetten

De lunch is bij De Postwagen een groot feest

Eetcafé met allerlei leuke activiteiten

Zeg 'Ja!' tegen vermakelijke activiteiten, want De Postwagen Friesland heeft alles in huis. Spelletjes en spanning, actieve en rustige uitjes. Verken de omgeving met de Moonwalker, meld je bij de Maffia van het Noorden of ontsnap uit de Escape Room. Boogschieten op elkaar is natuurlijk net zo interessant. Wat dacht je van Levend Tafelvoetbal? Of ga voor de populairste optie:

Nostalgie op de Solex

Kort na de Tweede Wereldoorlog zette het Franse bedrijf Vélosolex een bijzondere bromfiets op de markt (1946). De 'rijwielen-met-hulpmotor' werden in Nederland ongekend populair. De Solex (afgekorte naam) domineerde het straatbeeld in de jaren 60. Rond 1988 stopte de productie en leek de Solex te verdwijnen. De Postwagen brengt redding met Nostalgie op de Solex!

Spelletjes en spanning, actieve en rustige uitjes

Centraal in Noord-Nederland

Bij een eetcafé in Friesland denk je misschien aan lange afstanden, maar in het geval van De Postwagen valt dat gelukkig wel mee. De strategische ligging (centraal in Noord-Nederland) zorgt voor een comfortabele bereikbaarheid. Dat komt met name door de aanwezigheid van de A7, op een paar minuten rijden (afrit 33/34).

Marum, Roden en Leek liggen vlakbij. Hetzelfde geldt voor Assen, Drachten en Zuidhorn. Kom met een auto, het openbaar vervoer (de bushalte is om de hoek) of op de fiets. De sfeervolle en stijlvolle locatie is op elke manier gemakkelijk te bereiken. Voor auto's en bussen is er genoeg ruimte op het grote en gratis parkeerterrein. 

Het gezelligste en beste eetcafé in Friesland is De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's