Maandtopper

Drive-in show met eventueel bekende dj's

Groepen genieten volop: spektakel • steengoede dj's • daverend succes

Elk bedrijfsfeest wordt een groot spektakel met een drive-in show met dj! Hiervoor zijn talloze mogelijkheden, er zijn bijvoorbeeld verschillende bekende dj's te boeken om uw bedrijfsfeest op z'n kop te zetten. Dankzij de spetterende lichtshow, het uitstekende geluid en natuurlijk de juiste dj wordt uw feest onvergetelijk! Gaat u een dansje wagen?

Q-music The Party

Q-Music is al jarenlang een van de populairste radiostations van ons land. Wilt u de goede sfeer en muziek van dit radiostation zelf eens beleven? Dat kan met Q-Music The Party. Dit is een complete show met een big screen led decor, Q-music dj's, een live "Fout uur" en uiteraard heel veel goede muziek. Voor een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Drive in Show

Zoekt u de perfecte invulling van uw bedrijfsfeest? Met een drive-in show haalt u complete show uit de kast. Deze show biedt een uitgebreid repertoire met onder andere hits uit de 70's, 80's en 90's maar ook après-ski muziek, andere feestmuziek en natuurlijk de hits van nu. De Dj kan eventueel worden bijgestaan door een zanger, zangeres of duo. Hier zijn tal van mogelijkheden voor.

Geur-dj

Een wel heel bijzonder feestje boekt u met de geur-dj! In plaats van een diskjockey boekt u een aromajockey voor een onvergetelijk feestje. Deze geur-dj voegt een extra belevenis toe aan al uw bedrijfsfeesten. Geuren versterken de sfeer en geven het publiek een boost extra energie of laat ze juist meer relaxen. Een bedrijfsfeest met de juiste geur wordt intenser en positiever beleefd en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Deze geur-dj voegt een extra belevenis toe aan al uw bedrijfsfeesten

Mental Theo

De welbekende dj Mental Theo werd wereldberoemd in de jaren '90 met het duo Charlie Lownoise & Mental Theo. Samen verkochten ze wereldwijd meer dan drie miljoen platen. De laatste jaren timmert hij solo aan de weg, en ook dit niet zonder succes. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring en draaide op de grootste feesten met onder andere Armin van Buuren, Carl Cox, Tiësto en Afrojack.

Andere mogelijkheden

Ook op het gebied van drive-in shows kan De Postwagen vrijwel alles organiseren. Heeft u zelf ideeën? Laat het ons weten en wij kunnen het ongetwijfeld regelen!

     De drive-in show is erg gewild

Drive-in show met eventueel bekende dj's


Onvergetelijke bedrijfsfeesten

Bijzondere mogelijkheden (geur-dj's)

Ook bekende dj's mogelijk


Delen:
dj stoffer

Contact opnemen over Drive-in show met eventueel bekende dj's

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's