Cursuslocatie

Cursuslocatie

Stijlvolle en representatieve zalen vol klasse en uitstraling: De Postwagen is de ultieme cursuslocatie op de rand van Drenthe, Friesland en Groningen. Daarbij zijn er ook nog eens goedkope arrangementen voor de zaalhuur. Kortom: een professionele cursuslocatie voor een prima prijs. Probeer het zelf en laat je verrassen door de zalen van De Postwagen.

Cursuslocatie met uitgebreide mogelijkheden

Onze cursuslocatie biedt alle benodigde faciliteiten voor trainingen, lezingen en cursussen. Denk aan (onder andere):

  • Geluidsinstallatie met microfoon
  • Beamer en projectiescherm 
  • Flipovers, pennen en notitieblokken

Met deze mogelijkheden maak je er een geslaagde cursusdag van. Uiteraard is het mogelijk om een meerdaagse of wekelijkse cursus te organiseren. Je bent daarbij verzekerd van korte lijnen en toegankelijk personeel. 

Korte lijnen en toegankelijk personeel

Catering bij de cursus

Soms duurt een cursus een dagdeel of een halve dag. Het is dan prettig voor de deelnemers als ze bij de cursuslocatie gebruik kunnen maken van een hapje, drankje of een hele maaltijd. Dit is iets wat De Postwagen perfect voor je kan regelen. Voor de catering bij de cursus zijn er diverse mogelijkheden. Naast het vergaderarrangement bieden we het volgende:

Voor een extra originele invulling kun je (afhankelijk van het aantal deelnemers) kiezen voor de Indoor Barbecue. Wil je het echt luxe maken? Dan kunnen we een compleet diner aanbieden. Werp een blik op de menukaart van het restaurant of ga voor het luxe keuzemenu (speciaal voor groepen), waarbij het bedrag per deelnemer vooraf vast staat. 

Goede bereikbaarheid

Je kunt pas spreken van een ultieme cursuslocatie als de bereikbaarheid eveneens 'ultiem' is. Dat zit bij De Postwagen wel goed. De cursuslocatie ligt in het midden van Noord-Nederland. Vanuit Drenthe, Friesland en Groningen ben je er zo. Dankzij de vlotte doorstroming (via de A7) blijft de afstand ook vanuit andere provincies behapbaar. Er is een groot (gratis) parkeerterrein.

De Postwagen is de ultieme cursuslocatie in Noord-Nederland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's