Congreslocatie

Congreslocatie

Zoekt u een congreslocatie in het noorden van het land? De Postwagen is de locatie die u zoekt. Met verschillende zalen en uitgebreide faciliteiten houdt u hier gegarandeerd een succesvol congres!

Congreslocatie met arrangementen

De Postwagen beschikt over verschillende soorten zalen. U kunt zelf een zaal uitzoeken als uw congreslocatie, het is ook mogelijk om meerdere zalen te combineren. Op basis van uw eigen wensen kan De Postwagen u een geheel passend arrangement aanbieden. Wilt u de congreslocatie bijvoorbeeld uitbreiden met een hapje en een drankje, audiovisuele apparatuur of bijvoorbeeld een bijzondere activiteit? Er is van alles mogelijk bij De Postwagen.

Eten en drinken op uw congreslocatie

Zoals hierboven al vermeld, kan De Postwagen u ook helpen op het gebied van catering tijdens uw congres. Er zijn talloze mogelijkheden, wat dacht u bijvoorbeeld van:

Wilt u na afloop uitgebreid dineren met uw gasten? Ook dat is mogelijk. Bekijk zelf alle voorbeelden bij Eten.

Congres met een activiteit

Wilt u een echt bijzonder congres organiseren? Waarom combineert u het dan niet met een originele activiteit? De Postwagen biedt verschillende leuke activiteiten op diverse gebieden. Las bijvoorbeeld een lachsessie in om het serieuze wat te breken. Bekijk alle mogelijkheden onder Activiteiten.

Goede bereikbaarheid voor uw congres

Een belangrijk punt bij het uitkiezen van een congreslocatie is natuurlijk de bereikbaarheid. Daarmee zit het bij De Postwagen wel goed. De accommodatie is centraal in Noord-Nederland gelegen en ligt niet ver van de A7. Naast góed bereikbaar, is De Postwagen dus ook nog snél bereikbaar. Ook is er een ruime en kosteloze parkeergelegenheid.

Met De Postwagen als uw congreslocatie boekt u zeker een geslaagd congres!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's