Bruiloft Groningen

Bruiloft Groningen

De ring en de jurk zijn natuurlijk extreem belangrijk voor de bruiloft, maar vergeet de trouwlocatie niet. Het plaatje moet kloppen en daar dragen we met De Postwagen graag aan bij. We bieden een prachtige accommodatie voor alle plechtigheden en feestjes. Met meerdere zalen voor elk onderdeel van de bruiloft in Groningen. 

Vijf geliefde zalen

De Postwagen heeft meer zalen dan je op je handen kunt tellen. We houden het graag overzichtelijk voor je en daarom verklappen we welke vijf  zalen (het meest) geliefd zijn bij onze gasten voor de bruiloft in Groningen.

  • We trappen af met 't Koetshuis en De Doorrit, twee behoorlijk grote en gezellige zalen die met elkaar verbonden kunnen worden. Dit zijn traditiegetrouw de toppers bij de grotere bruiloften. Er zijn hierbij veel opties met het sfeerlicht (kleur en intensiteit). 
  • Dorpzicht is een fraaie bovenzaal vol stijl en klasse. Eveneens vrij groot, al blijft de intieme sfeer oprecht gewaarborgd. Dankzij de juiste opstelling geldt dat ook voor de eerder genoemde zalen. Onze medewerkers geven graag advies bij een rondleiding. 
  • Het Steak House ademt een iets andere sfeer ten opzichte van het aanbod hierboven. Alle zalen ogen chique, maar bij deze laatste zaal overheerst het landelijke sfeerbeeld: warm en toegankelijk. 
 Een prachtige accommodatie voor alle plechtigheden en feestjes rond de bruiloft

Rondleiding inplannen 

Uiteraard is het mogelijk om de zalen 'in het echt' te bekijken. Het is daarvoor wel aanbevolen om even een vrijblijvende afspraak in te plannen voor een rondleiding. Dan weten we zeker dat onze medewerkers niet bezet zijn, zodat ze jullie de aandacht kunnen geven die jullie verdienen.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Voorbeelden arrangementen en huwelijksrecepties 

Wellicht houden jullie rekening met een bepaald budget. Hierin kunnen we alvast wat inzicht bieden, door de voorbeelden van bruiloftsarrangementen en huwelijksrecepties. De Postwagen Groningen zorgt voor een passende ontvangst. Samen creëren we een trouwdag met eindeloos geluksmomentjes

Bruiloft met een thema

Voor de liefhebbers zijn er allerlei mogelijkheden om de bruiloft in Groningen extra speciaal te maken. Denk aan een bruiloft met een thema: Country & Western bruiloft, jaren 30 bruiloft, Hippie bruiloft en noem maar op. De Postwagen heeft het allemaal. Ook een 'gewone' bruiloft trouwens, want dat is bijna altijd al bijzonder genoeg! We vieren immers de vereeuwiging van jullie liefde.

Een prachtige accommodatie als trouwlocatie voor de bruiloft in Groningen: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie