Bijzonder personeelsfeest

Bijzonder personeelsfeest

Is het ditmaal jouw taak om een bijzonder personeelsfeest te organiseren? We kunnen ons voorstellen dat dit een taak is die je graag op de beste manier wilt volbrengen. Die kans bieden we je vandaag. Vandaag kun je kiezen voor een dagje of avond lekker relaxen met je collega's in een informele sfeer. Kiezen voor het leren kennen van mensen van andere afdelingen en gezellig een praatje maken. Kiezen voor een topdag.

Allerlei activiteiten: 3 tips

Partycentrum De Postwagen heeft allerlei activiteiten. Ook activiteiten die gewoon even helemaal niets met werk te maken hebben. Plezier. Lol. Feest. Lekker losjes. Een aantal van die activiteiten hebben we hieronder voor je uitgelicht. Zit er niets voor je tussen? Geen paniek, we hebben meer dan genoeg uitjes. Ook voor grote groepen!

  • Ik hou van Holland

Dé quiz om in teams de kennis van je collega's te vergelijken, dat is Ik hou van Holland. Laat zien wie de slimste is! Neem het als collega's tegen elkaar op in verschillende Holland-gerelateerde spellen en opdrachten. Creativiteit, plezier en teambuilding domineren deze heerlijke activiteit voor een bijzonder personeelsfeest.

  • Het Wilde Noorden...

Tolbert, 1913. Het wordt wild in het Noorden! Jullie doen er zelf nog een schepje bovenop. Ga naar De Postwagen en wordt meegevoerd in een boeiende escape room. Race to Escape: Het Wilde Noorden is de perfecte escape room voor een bijzonder personeelsfeest. Jullie zitten vast in een kamer, terwijl de tijd genadeloos wegtikt. Gaan jullie op tijd ontsnappen? Los raadsels op, denk logisch na en... vergeet vooral niet om bang te zijn voor Dirty Derk...

  • The Blacklist Citygame

Spanning en sensatie in Tolbert City, waar een merkwaardige moordaanslag voor vraagtekens zorgt in de regio. Een lijst van namen kan een sleutelrol vervullen in het mysterie der mysteries, maar zijn jullie in staat om de zaak op te lossen? De TCPD (Tolbert City Police Department) hoopt van wel en rekent op jullie snelheid en vindingrijkheid. Dit is een bijzonder originele en leuke activiteit voor een bijzonder personeelsfeest: The Blacklist Citygame!

Volledig georganiseerd personeelsfeest

Wil je je personeelsfeest extra bijzonder maken, dan maak je de dag natuurlijk compleet met een gezellig etentje of zelfs een overnachting met de hele groep. Enkele mogelijkheden:

Bekijk zelf alle mogelijkheden onder het kopje Eten.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's