Beurslocatie

Beurslocatie

Zoekt u een geschikte beurslocatie voor uw evenement in Noord-Nederland? Misschien is De Postwagen dan de locatie die u zoekt. De Postwagen beschikt over 13 zalen van verschillende formaten die in totaal zo'n 3.500 m2 ruimte beslaan. Gecombineerd met de ideale ligging, de uitstekende parkeergelegenheid en de uitgebreide horecamogelijkheden is De Postwagen uw ideale beurslocatie.

Uitstekende beursfaciliteiten

Naast een goede beurslocatie biedt De Postwagen u ook allerlei faciliteiten om uw beurs tot een succes te maken. Elke zaal beschikt over gratis draadloos internet en kan worden voorzien van geavanceerde audiovisuele apparatuur. Denk dan bijvoorbeeld aan een beamer met projectiescherm en een geluidsinstallatie met microfoon voor bedrijfspresentaties. Heeft u zelf nog andere wensen op dit gebied, ook dan kunnen de medewerkers van De Postwagen u ongetwijfeld helpen.

Beurslocatie met catering

In de meeste ruimtes van De Postwagen is een vaste bar aanwezig om uw gasten van drinken te voorzien. Natuurlijk zijn er daarnaast ook verschillende mogelijkheden op het gebied van hapjes en eten. Wilt u uw gasten doorlopend kleine hapjes bieden zoals bitterballen, worst en kaas? Of zat u meer te denken aan een lopend buffet met verschillende warme of koude gerechten? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast kunt u bij De Postwagen ook terecht voor:

Bekijk zelf alle opties onder het kopje Eten.

Goede bereikbaarheid

Belangrijk voor een beurslocatie is natuurlijk de bereikbaarheid. De Postwagen is ideaal centraal gelegen in Noord-Nederland en gemakkelijk te bereiken via de A7. Ook parkeren is hier geen probleem, naast de accommodatie is namelijk een groot parkeerterrein aanwezig met plek voor zo'n 1.500 auto's.

De Postwagen is dé ideale beurslocatie, bekijk hier alle informatie.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie