Bedrijfsuitstapje Groningen

Bedrijfsuitstapje Groningen

Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitstapje? En bent u op zoekt naar een mogelijkheid hiervoor in Groningen? Partycentrum De Postwagen is van alle markten thuis en kan u een volledig verzorgd bedrijfsuitstapje in Groningen bieden. Van de allerleukste activiteiten tot een luxe diner, hier is alles te boeken. Bekijk hieronder meer mogelijkheden voor een bedrijfsuitstapje.

Activiteiten voor een bedrijfsuitstapje

Een bedrijfsuitstapje is natuurlijk niet compleet zonder een of meerdere leuke activiteiten te hebben ondernomen. Erg populair bij De Postwagen zijn de ouderwetse Solextochten door de mooie natuur van Groningen, maar er is nog veel meer mogelijk. Ga bijvoorbeeld met al uw collega's:

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide aanbod, meer mogelijkheden vindt u onder Activiteiten.

Bedrijfsuitstapje op maat

Wilt u een echt bijzonder bedrijfsuitstapje organiseren? Daarvoor biedt De Postwagen bedrijfsuitjes op maat. Door de ruime ervaring in het organiseren hiervan en de nauwe samenwerking met verschillende entertainmentbureau's is hier in Groningen vrijwel alles mogelijk. Een grappige bedrijfsquiz of een spetterend optreden van een artiest? Het is hier allemaal mogelijk. Heeft u zelf ideeën, dan kunnen deze ongetwijfeld verwerkt worden! Bekijk hier de mogelijkheden voor een bedrijfsuitstapje op maat.

Etentje erbij?

Het gezelligste onderdeel van een bedrijfsuitstapje in Groningen is natuurlijk altijd het gezamenlijk eten. Gelukkig heeft De Postwagen ook daarvoor talloze mogelijkheden. Gezellig (indoor) barbecueën? Of wat dacht u van het originele smulsteenmenu? Enkele andere mogelijkheden:

Alle mogelijkheden vindt u onder Eten.

Het leukste bedrijfsuitstapje van Groningen boekt u bij Partycentrum De Postwagen!

Bekijk hier alle informatie over een bedrijfsuitstapje in Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's