Bedrijfsuitstapje Groningen

Bedrijfsuitstapje Groningen

Bent u weer aan de beurt om een bedrijfsuitstapje in Groningen voor uw collega's te regelen? Zoek niet verder en boek direct een leuk bedrijfsuitstapje bij De Postwagen! Hier worden de leukste activiteiten aangeboden die u kunt combineren met een heerlijk diner.

Bedrijfsuitstapje met een activiteit

Een bedrijfsuitstapje is niet compleet als u er niet een leuke activiteit bij boekt. Bij De Postwagen zit u daarvoor goed. Hier in Groningen worden talloze leuke activiteiten aangeboden, wat dacht u bijvoorbeeld van:

Dit zijn maar enkele voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk tijdens een bedrijfsuitstapje. Bekijk hier alle activiteiten.

Zaal huren voor uw bedrijfsuitstapje

Het kan zijn dat u zelf al een leuk plan heeft bedacht en dat u alleen nog maar een locatie in Groningen nodig heeft. Ook daarvoor kunt u bij De Postwagen terecht. U kunt hier verschillende mooie zalen huren, elk met een verschillende sfeer en afmetingen. Bij de fotogalerij kunt u alvast een kijkje nemen.

Compleet bedrijfsuitstapje in Groningen

Een bedrijfsuitstapje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Zijn u en uw collega's klaar met de sportieve of juist ontspannende activiteit? Dan is het tijd voor een hapje en een drankje. De Postwagen biedt ook op het gebied van eten en drinken talloze mogelijkheden. Lekker met z'n allen genieten van het smulsteenmenu? Onbeperkt spareribs eten? Of een luxe diner? Er is van alles mogelijk!

Een compleet verzorgd bedrijfsuitstapje in Groningen organiseert De Postwagen voor u! Bekijk hier alle informatie.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's