Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen

Yes, het bedrijfsuitje komt er weer aan. Tijd om er echt wat van te maken. Er is zoveel keuze. Wat ga je doen? We helpen je een handje en zetten de leukste bedrijfsuitjes voor je op een rijtje. Ook geven we de extra opties aan. Zo weet je precies welke ingrediënten je bij elkaar kunt brengen voor een spectaculair en onvergetelijk bedrijfsuitje in Groningen. 

1. De basis: leuke activiteiten en lekker eten

De basis van een succesvol bedrijfsuitje bestaat uit leuke activiteiten en lekker eten. Ontsnap uit de escape room. Doe lekker gek, want Alles mag vandaag. Daag elkaar uit bij de Jongens en de meisjes en stap op de VETbike of de Moonwalker. Vervolgens is het tijd voor de beste buffetten of BBQ arrangementen.

2. De kers op de taart: toffe themafeestjes 

Genoten van de VETbike? Lekker wezen barbecueën? Dikke prima. Je kunt nu óf naar huis gaan óf er een legendarisch vervolg aan geven in de vorm van een themafeestje. Tof! De vijf absolute toppers zijn de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje en het Campingfeest. De kers op de taart van jouw bedrijfsuitje in Groningen.

3. De verrassing: bedrijfsuitje met theaterdiner 

Een schatrijke bejaarde, een poes als erfgenaam en hebzuchtige heren. Het Geweldig Theaterdiner ('De Bruiloft') is een verrassende keus als bedrijfsuitje. Lekker achterover leunen, genieten van een verrukkelijke voorstelling én een viergangendiner. Eindelijk een uniek bedrijfsuitje waarbij je met elkaar kunt eten en ontspannen in een ongedwongen sfeer.

Een uniek bedrijfsuitje waarbij je met elkaar kunt eten en ontspannen in een ongedwongen sfeer

Bedrijfsuitje in Groningen combineren met een overnachting

Mogelijk duurt je bedrijfsactiviteit langer dan een dag, of ben je van plan om het lekker laat te maken met je collega's. In dat geval kun je je bedrijfsuitje in Groningen combineren met een overnachting in een bijzondere accommodatie: Russische legerwagons

Partycentrum De Postwagen is een perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in Groningen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie