Bedrijfsuitje organiseren

Bedrijfsuitje organiseren

Het wordt wel weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje. Een leuk bedrijfsuitje organiseren is een eenvoudige opgave bij partycentrum De Postwagen. We hebben namelijk talloze activiteiten om jou en je collega's een mooie dag te bezorgen. 

Leuke activiteiten (3 tips)

Het bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om collega's eens van een andere kant te zien. Er zal een hoop humor zijn als jullie samen strijden voor de titel bij de (1) Ik hou van Holland-quiz of het (2) Ontmasker de mol-spel. Deze activiteiten zijn dan ook uitstekend geschikt als teambuildingsuitje. Net als (3) Nostalgie op de Solex, een klassieker onder de personeelsuitjes. 

Meer mogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je wilt een leuk bedrijfsuitje organiseren en je weet nog niet wat? Bekijk dan alle activiteiten. Hier zit vast iets voor jullie tussen. Overigens geven we dan toch nog graag een tip weg: Beleef de Moonwalker voor een unieke ervaring met een elektrisch voertuig en een geïntegreerde loopband...

Je wilt een leuk bedrijfsuitje organiseren en je weet nog niet wat? Bekijk dan alle activiteiten

Bedrijfsuitje completeren

Het bedrijfsuitje gezellig afsluiten? Het is mogelijk om samen te gaan eten. De buffetten zouden een goede keus zijn, maar misschien eten jullie liever à la carte (menukaart restaurant). In dat geval zou het luxe keuzemenu voor groepen ook nog een idee zijn: iedereen betaalt dan exact hetzelfde bedrag. Dat is handig als jullie je dienen te houden aan een bepaald budget. 

De ideale locatie

De Postwagen is de ideale locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Dat komt door de ligging, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland. Dus: centraal in Noord-Nederland. Het pand zelf heeft een historische uitstraling met een knipoog naar het rijke verleden (een uitje met geluksmomentjes sinds 1780). Desondanks zijn de faciliteiten modern en van alle gemakken voorzien. 

Een leuk bedrijfsuitje organiseren doe je bij restaurant en partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie