Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland

Om de zoveel tijd is het weer zover: het jaarlijkse bedrijfsuitje. Mogelijk ben jij ditmaal aan de beurt om dat bedrijfsuitje te organiseren. Dan heb je mazzel. Ja, echt waar. Ons partycentrum biedt namelijk de leukste mogelijkheden voor bedrijfsuitjes in Friesland. Welkom bij De Postwagen, de gastheer die een uitje met geluksmomentjes serveert. 

Mogelijk ben jij ditmaal aan de beurt om dat bedrijfsuitje te organiseren. Dan heb je mazzel. Ja, echt waar. 

Actie! Actief bedrijfsuitje Friesland

Friesland heeft de ideale omgeving om leuke activiteiten te organiseren. Op de rand van de provincie (op de grens tussen Groningen en Drenthe) vind je De Postwagen. We helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje in Friesland. Lekker met het hele bedrijf of de hele afdeling actief bezig zijn? Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden: 

Chill, ontspannen bedrijfsuitje Friesland

Misschien geef je de voorkeur aan ontspanning bij het bedrijfsuitje. Daarvoor hebben we veel opties. De Crazy Bingo bijvoorbeeld. Spelshows doen het daarnaast altijd goed: Ik hou van Holland, Oh, wat een decennium, Jongens tegen de meisjes en Alles mag Vandaag. Overigens zitten hier soms wel actieve spelonderdelen in, maar op een niveau dat het zeker ook ontspannen blijft. 

Stijlvol, sfeervol en smaakvol 

Tussen al die uitjes door is het wel prettig om wat te eten en te drinken. Je kunt hierbij denken aan een Bourgondisch Lunch of een High Tea. Je kunt natuurlijk ook 'gewoon' uit eten in het restaurant. Voor groepen staat het hele jaar de barbecue aan. Of probeer de buffetten. Tip: Het Farmhouse 3 gangen buffet.

Uit eten bij De Postwagen bevalt onze gasten goed. Ze zijn enthousiast over ons prachtige pand en de smaakvolle gerechten. De eetzalen van De Postwagen vallen bovendien op door het authentieke (stijlvolle) karakter en de gezellige sfeer. 

Prachtig pand en smaakvolle gerechten

Compleet bedrijfsuitje in Friesland

Verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje? Dan wil je maar één ding. Dat het een groot succes wordt en dat het personeel jaren later nog steeds enthousiast is over die ene dag bij De Postwagen. Daarom adviseren we je om een spectaculair themafeest toe te voegen aan het programma. Zo wordt het niet alleen een feestelijke dag, maar ook een legendarische avond. 

Tot slot is het tijd om te gaan slapen. Doe eens origineel en kies voor onze Russische legerwagons als groepsaccommodatie. Dat zullen je collega's niet snel vergeten. 

Jouw bedrijfsuitje Friesland gaat van start bij De Postwagen. Een uitje met geluksmomentjes. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie