Bedrijfsuitje Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe

Het organiseren van een bedrijfsuitje is niet altijd even makkelijk. Drenthe heeft echter de ideale omgeving om leuke activiteiten samen te stellen. Via ons partycentrum De Postwagen helpen we je graag met de organisatie van een onvergetelijke dag. Jouw 'bedrijfsuitje Drenthe' wordt een groot succes.

Een paar tips voor een bedrijfsuitje in Drenthe

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Drenthe heeft De Postwagen tientallen tot honderden mogelijkheden. Een schitterende locatie en veel leuke uitjes zoals de VETbikes, het Ik hou van Holland spel, of één van de andere activiteiten. Vijf tips op een rijtje:

Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een schitterende locatie en veel leuke uitjes

Actief bedrijfsuitje 

De activiteiten zijn qua karakter en qua invulling zeer divers. We hebben spelshows waar vermaak en ontspanning centraal staan. Tegelijkertijd bieden we veel opties voor een actief bedrijfsuitje aan. GPS Dropping is daar één van, of wat dacht je van de The Blacklist Citygame? Er is keuze genoeg om jou en je collega’s een onvergetelijke tijd te bezorgen. 

Activiteit + uit eten Drenthe

Vergeet vooral niet dat De Postwagen een goed gewaardeerd restaurant heeft met heerlijk eten – bekijk de menukaart maar eens. Of je er nou naar toe gaat voor Het Farmhouse 3 gangen buffet of de bekende Bourgondische Lunch, er zit altijd iets lekkers tussen. De buffetten (diverse groepsgroottes) en de Indoor Barbecue (vanaf 20 personen) zijn aanraders voor liefhebbers van smaakrijk eten. 

Compleet bedrijfsuitje met overnachting…

Het arrangement maak je bijna compleet met een grandioos themafeest na afloop van het eten: de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest. Helemaal compleet wordt het bedrijfsuitje Drenthe met een overnachting in Russische legerwagons. Een unieke groepsaccommodatie voor bedrijven!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie