Bedrijfsuitje Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe

Jullie zijn toe aan een actief team uitje in Drenthe. Even niet naar het kantoor, maar een lekker dagje genieten met het hele team. Drenthe heeft de ideale omgeving om leuke activiteiten samen te stellen. Bij uitjeslocatie De Postwagen vind je een breed aanbod van uitjes. Selecteer één (of meerdere) uitje(s) en laat je verleiden door het eten. Jouw 'bedrijfsuitje Drenthe' wordt een groot succes. Met de beschikking over prachtige zalen en activiteiten valt er indoor en outdoor genoeg te beleven. 
 

Wat is een leuk bedrijfsuitje in Drenthe?
Origineel afdelingsuitje organiseren
Hoe organiseer je een teamuitje in combinatie met eten?
Compleet bedrijfsuitje met overnachting
Zakelijk teamuitje in Drenthe

 

Wat is een leuk bedrijfsuitje in Drenthe?

De activiteiten zijn qua karakter en qua invulling zeer divers. We hebben spelshows waar vermaak en ontspanning centraal staan. Tegelijkertijd bieden we veel opties voor een origineel bedrijfsuitje aan. Glow in the dark Midgetgolf is daar één van, of wat dacht je van Fun Curling? Er is keuze genoeg om jou en je collega’s een onvergetelijke tijd te bezorgen. Naast deze unieke activiteiten bieden we ook actieve uitjes aan.

Lekker actief in Drenthe, 3 tips:

 • De tijd tikt weg, de Race to Escape is begonnen. Jullie hebben zestig minuten om uit deze Escaperoom te ontsnappen. De kamer heeft een thema (Het Wilde Noorden). Dit is vanaf het begin van deze activiteit al te merken...
   
 • Ontwijk de laserstralen en bespreek de beste tactiek met elkaar. Het is tijd voor Lasergamen! Deze activiteit is voor de fanatieke mensen onder ons. Reken maar dat je na een potje lasergamen even moet bijkomen.
   
 • Een echt actief uitje in Drenthe is een rondrit op de E-Cruiser. Jullie maken een toertocht in de omgeving van Groningen en Drenthe. En dat op een uniek elektrisch aangedreven voertuig. Met de dikke banden zijn ze goed te herkennen en valt jullie groep op.
Uitstekend geschikt voor groepsuitjes in de provincie

Een leuk bedrijfsuitje in Drenthe is zo geregeld bij De Postwagen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van Bowlen, Curlen en Glow in the dark Midgetgolf tot de WC-pottenrace en Lasergamen. Voor elke groepssamenstelling is een geschikt bedrijfsuitje te vinden. 

 

Origineel afdelingsuitje organiseren

Hebben jullie zin om een origineel afdelingsuitje te organiseren? Denk aan een leuke spelshow of een andere unieke activiteit. We noemen een aantal populaire opties. Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Kijk eens op onze website of neem contact met ons op voor advies op maat.

Spelshows

De spelshows zijn geliefd als afdelingsuitje in Drenthe. Ik hou van Holland bijvoorbeeld. Dit is goed vergelijkbaar met het bekende Tv-programma. In teamverband beantwoorden jullie diverse quiz- en muziekvragen. En Alles Mag Vandaag. Dit is een activiteit waarbij jullie uit de comfortzone worden gehaald. Maak je klaar voor hilarische opdrachten. Lachen is gegarandeerd. Groepen smullen van De Alleskunner. De spelshows worden onder leiding van een spelleider gepresenteerd. Het is ook goed mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. 

Opvallende opties: 7 ideeën 

De WC-pot-Race (1) steelt absoluut de show als het gaat om opvallende opties. Het Bowlen (2) en Curlen (3) zijn aardige concurrenten. Glow in the dark midgetgolf (4), de Jail Challenge (5) en Lasergamen (6) vullen het aanbod aan. Tot slot is de E-Cruiser (7) natuurlijk een noemenswaardig uitje. 

De Postwagen belooft een uitje met geluksmomentjes. De locatie staat al eeuwen (sinds 1780) in het teken van bedrijvigheid. Sinds 2013 gaat het om een fraai restaurant met daaromheen talloze activiteiten voor een actief team uitje in Drenthe. Deze uitjes draaien allemaal om gezelligheid en laagdrempeligheid. 

Lekker actief, maar niet té sportief. Voor iedereen vermakelijk. Verder kunnen jullie deelnemen aan de Formule-1 ervaring.

Gezelligheid en laagdrempeligheid

Bovengenoemde activiteiten zullen zorgen voor een origineel afdelingsuitje. Kies voor een activiteit die jij en je collega's nog niet eerder hebben gedaan. Stel zelf je eigen programma samen en voeg verschillende onderdelen toe. Dit zal leiden tot een origineel afdelingsuitje.

 

Hoe organiseer je een teamuitje in combinatie met eten?

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Drenthe heeft De Postwagen tientallen mogelijkheden. Een schitterende locatie en veel leuke uitjes zoals de E-Cruiser, het Ik hou van Holland spel, of één van de andere activiteiten. Vijf tips op een rijtje:

 • WC-pot-Race
 • Alles mag vandaag!
 • Fun Curling
 • Escape Room
 • Lasergamen

Een schitterende locatie en veel leuke uitjes

Vergeet vooral niet dat De Postwagen een goed gewaardeerd restaurant heeft met heerlijk eten – bekijk de Bulgaarse Ovensteen maar eens. Of de bekende Bourgondische Lunch, er zit altijd iets lekkers tussen. De buffetten (diverse groepsgroottes) en de Indoor Barbecue (vanaf 20 personen) zijn aanraders voor liefhebbers van smaakrijk eten.  De kers op de taart van elk programma is het eten. Een lunch of diner maakt het afdelingsuitje in Drenthe compleet.

De Postwagen biedt diverse mogelijkheden voor een teamuitje in combinatie met eten. Denk bijvoorbeeld aan de Bulgaarse Ovensteen, een Indoor BBQ of Warm Koud buffet. Ook voor de drankjes zijn er meerdere opties beschikbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. En dit zijn maar enkele voorbeelden. Hier vinden jullie alle mogelijkheden voor een teamuitje in Drenthe gecombineerd met eten.

 

Compleet bedrijfsuitje met overnachting

Het arrangement maak je bijna compleet met een grandioos themafeest na afloop van het eten: de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest. Helemaal compleet wordt het bedrijfsuitje Drenthe met een overnachting in legerwagons. Een unieke groepsaccommodatie voor bedrijven!

De groepsaccommodatie biedt slaapplek voor maar liefst 60 personen. Hier kunnen jullie terecht om te overnachten na een bedrijfsuitje. De accommodatie beschikt over voldoende sanitaire voorzieningen, een eigen bar, keuken en gemeenschappelijke ruimte in het midden.

Het is mogelijk om een compleet meerdaags programma bij ons samen te stellen. Zo kunnen jullie diverse activiteiten aan het programma toevoegen. Ook voor eten en drinken zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

 

Zakelijk teamuitje in Drenthe

Ook wanneer jullie een zaal willen huren in Drenthe kunnen jullie bij De Postwagen terecht. Er zijn verschillende zalen die elk een eigen sfeer en afmetingen hebben. Voor elk gezelschap is een geschikte zaal te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderarrangement in combinatie met een activiteit na afloop. Er zijn diverse faciliteiten waarin wij kunnen voorzien. Onder andere een beamer, flip-over of draadloze microfoon. 

Zo is zakelijk met een activiteit goed te combineren. Ook een lunch of diner kan toegevoegd worden aan het programma. We denken graag met jullie mee. De mix van zakelijk met entertainment is een populaire optie bij bedrijven in Noord Nederland. 

Veelgestelde vragen

Een leuk bedrijfsuitje in Drenthe is zo geregeld bij De Postwagen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van Bowlen, Curlen en Glow in the dark Midgetgolf tot de WC-pottenrace en Lasergamen. Voor elke groepssamenstelling is een geschikt bedrijfsuitje te vinden. 

De Postwagen biedt diverse mogelijkheden voor een teamuitje in combinatie met eten. Denk bijvoorbeeld aan de Bulgaarse Ovensteen, een Indoor BBQ of Warm Koud buffet. Ook voor de drankjes zijn er meerdere opties beschikbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De Postwagen
Posta7
De noordelijke hotspot

Lounge, fun en events. Posta7 bij de A7 is dé hotspot van Noord-Nederland voor een geslaagd dagje uit.

 • Mooiste activiteitencentrum
 • Centraal in Noord-Nederland
 • Groot terras (indoor & outdoor)