Bedrijfsfeest Groningen

Bedrijfsfeest Groningen

Ontspanning voorop, helemaal top. Een spetterend bedrijfsfeest rekent af met de serieuze sfeer op het werk. Even geen saaie weekvergadering. Even iets originelers en uitgebreiders dan de vrijdagmiddagborrel (die er natuurlijk best mag zijn). Jullie hebben het verdiend. Het is tijd voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in Groningen. 

Bedrijfsfeest voor elk bedrijf

Bij De Postwagen geven we niet om het formaat. Size doesn't matter. Of je nou een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt: je bent welkom bij ons. Zo faciliteren we bedrijfsfeesten voor groepen van 5 tot wel 1.500 personen.

Hierbij zijn altijd twee opties:

  • Een zaal huren voor een (door jezelf) georganiseerd bedrijfsfeest of...
  • ...Kies voor een (door ons) volledig verzorgd bedrijfsfeest. 

Onze gasten kiezen wegens het gemak vaak voor dat laatste, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. 

Activiteiten volgen 

Bij het tweede scenario kies je voor het middagprogramma uit allerlei uitjes. Ik hou van Holland, Curling en de Race to Escape zijn voorbeelden van leuke activiteiten voor een bedrijfsfeest.

De VETbike, de Moonwalker en Alles mag vandaag zijn andere aanraders. Uiteraard zijn er nog veel meer uitjes die je kunt kiezen. Momenteel is er onder andere veel vraag naar de WC-pot-Race en Jongens tegen de meisjes.

De VETbike, de Moonwalker en Alles mag vandaag zijn andere aanraders

Heerlijk: bedrijfsfeest in Groningen met lunch of diner

Na het volgen van de activiteit(en) begint de trek toe te nemen. Het diner lonkt. Voor het eten zijn er wederom verschillende mogelijkheden. De buffetten zijn spraakmakend, terwijl ook de BBQ arrangementen steeds vaker worden geboekt.

In het  serveren we heerlijke vleesgerechten. Visliefhebbers hebben eveneens genoeg te kiezen. Voor en voor zijn er aantrekkelijke alternatieven. Eerder op de dag is een goede mogelijk.

Avondprogramma

De activiteiten overdag vormen een aangename opwarmer, maar nu gaat het echt gebeuren: feest! Zorg voor een passende outfit en geniet van de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest.

Bedrijfsfeest met overnachting in Groningen

Maak het bedrijfsfeest in Groningen extra spectaculair met een unieke overnachting in Russische legerwagons. Deze bijzondere groepsaccommodatie telt tien legerwagons, opgesteld rondom een feestzaal (met alle faciliteiten).

De beste locatie voor je bedrijfsfeest in Groningen is De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's